Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A descoperit o cameră secretă în pivnița casei sale. A încremenit când a văzut ce se afla acolo: „Doamne, Dumnezeule!” (VIDEO)

A descoperit o cameră secretă în pivnița casei sale. A încremenit când a văzut ce se afla acolo: „Doamne, Dumnezeule!” (VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 18 Dec 2020, 11:05
A descoperit o cameră secretă în pivnița casei sale. A încremenit când a văzut ce se afla acolo: „Doamne, Dumnezeule!” (VIDEO) Fapt divers

O întâmplare banală poate duce la descoperirea vieții! Așa i s-a întâmplat unei femei, care a descoperit o cameră secretă în pivnița casei sale. Când a deschis-o, a încremenit. Și asta pentru că acolo se afla o adevărată comoară.

Camera era plină cu cărți vechi, extrem de valoroase, multe dintre ele în primă ediție. Lynn Whitfield a postat imaginile pe TikTok, iar internauții s-au grăbit să îi ofere fel de fel de sfaruri. Imaginule au fost vizualizate de mai bine de două milioane de ori. 

„Tocmai am găsit această cameră secretă sub casa noastră”. Într-o altă postare, femeia este extrem de încântată că dă peste primele ediții. „Acesta este doar începutul”. 

Colecționarii de cărți s-au arătat invidioși: „O adevărată mină de aur. Sunt colecționarii care ar plăti o adevărată avere!”. „Am văzut un Hemingway, sunt așa gelos”.

 

@lynnwhitfield7

Here is PART 2! Opening the trunks in part 3 and hiring appraisers. Found multiple first editions and this is just the beginning....#likeforpart3

♬ original sound - Lynn Whitfield

 

@lynnwhitfield7

hidden room under the house I’ve never seen......... opening the chests next. Like for part 2 #likeforpart2 #SometimesIRunCel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde

♬ original sound - Lynn Whitfield
Citeşte mai multe despre:   camera secreta