Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A devenit cunoscută în copilărie, într-o reclamă de televiziune, dar timpul a trecut și a devenit o adevărată domnișoară. Cum arată fetița din reclama la Salam Săsesc (VIDEO & FOTO)

A devenit cunoscută în copilărie, într-o reclamă de televiziune, dar timpul a trecut și a devenit o adevărată domnișoară. Cum arată fetița din reclama la Salam Săsesc (VIDEO & FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 05 Noi 2020, 22:47
A devenit cunoscută în copilărie, într-o reclamă de televiziune, dar timpul a trecut și a devenit o adevărată domnișoară. Cum arată fetița din reclama la Salam Săsesc (VIDEO & FOTO) FOTO: captură video Galerie foto (1) Fapt divers

În urmă cu 17 ani, Luiza Lucuța cucerea inimile tuturor românilor și convingea micuții din fiecare locuință să încerce salamul Săsesc. Reclama la mezeluri a fost unul dintre cele mai cunoscute spoturi difuzate la TV, iar micuța brunetă cu ochii măslinii a ajuns rapid cunoscută, pentru modul inedit, sâsâit, în care pronunța numele produsului.

Anii au trecut, iar Luiza Lucuța s-a tranasformat într- adevărată domnișoară. În prezent, protagonista din celebra reclamă locuiește și studiază în Scoția și are frumoasa vârsta de 21 de ani, scrie Diva Hair.

 

Cum arată fetița din reclama la Salam Săsesc

 

Tânăra studiază în Glasgow, la Facultatea de Neuroștiințe. Când va termina cursurile, Luiza va putea profesa ca în laboratoare de cercetare biologică sau medicală.

FOTO: Facebook: Luiza Lucuța

 Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani