Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A observat un om al străzii cum se uita la el în timp ce muncea, așa că frizerul a decis să facă o faptă bună. L-a chemat și l-a tuns gratuit. Ce a urmat este incredibil (FOTO+VIDEO)

A observat un om al străzii cum se uita la el în timp ce muncea, așa că frizerul a decis să facă o faptă bună. L-a chemat și l-a tuns gratuit. Ce a urmat este incredibil (FOTO+VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 17 Dec 2020, 10:14
A observat un om al străzii cum se uita la el în timp ce muncea, așa că frizerul a decis să facă o faptă bună. L-a chemat și l-a tuns gratuit. Ce a urmat este incredibil (FOTO+VIDEO) Foto: TikTok Galerie foto (1) Fapt divers

A observat un om al străzii în timp ce își tundea clienții cum se uita la el prin geam, așa că a decis că e momentul să facă o faptă bună și să schimbe viața cuiva. L-a chemat înăuntru și l-a convins să se lase pe mâinile lui. Totul s-a transformat în ceva de-a dreptul incredibil.

Frizerul din Scottsdale, Arizona, a explicat că după ce l-a zărit pe omul străzii admirându-i tunosorile, l-a convis să se lase tuns. Video a fost postat pe rețeaua TikTok și a avut deja peste două milioane de vizualizări. Bărbatul fără adăpost este văzut cum intră cu toate bunurile sale în două plase de plastic și recunoaște că nu s-a mai tuns de ceva timp. 

Când tunsoarea a fost terminată, omul strîzii este văzut cu un zâmbet lung pe fața lui. Căpătase deja mult mai multă încredere în el. Comentariile nu au întârziat să apară. „Te face să te simți bine atunci când ajuți pe cineva mai puțin norocos”. „Îți dai seama ce minunat l-ai făcut să se simtă?”. Altul a scris. „Vai, are un ursuleț de pluș în plasă”. „A plecat mult mai înalt decât a intrat. Dumnezeule, acel zâmbet”. „Avem nevoie de mai mulți astfel de oameni în lume”. „Acum primește-l în fiecare lună până când se va pune pe picioare”, iar frizerul a replicat: „Nicio problemă”.

 

@skinny_pinny

It feels so good to help the less fortunate ❤️ ##fyp ##foryou ##foryourpage ##REMDreamCheck ##ImAGhost ##viral ##giveback

♬ Falling - Trevor Daniel

Citeşte mai multe despre:   om al strazii,   fapta buna