Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut, dar a avut un răspuns genial pentru el. În scurt timp, totul a luat o turnură neașteptată (FOTO) 

A primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut, dar a avut un răspuns genial pentru el. În scurt timp, totul a luat o turnură neașteptată (FOTO) 

Un articol de: Laura Vasile - 19 Oct 2020, 13:58
A primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut, dar a avut un răspuns genial pentru el. În scurt timp, totul a luat o turnură neașteptată (FOTO)  Foto: Pixabay.com Fapt divers

O femeie care a primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut a avut o replică genială pentru acesta, care l-a pus pe gânduri. În scurt timp, individul s-a panicat de-a dreptul și în final și-a șters contul de pe care trimisese poza incendiară.

Tânăra a povestit incidentul pe Twitter, iar internauții au fost surprinși de răspunsul dat bărbatului la o asemenea obrăznicie. Totul a pornit cu un nevinovat „bună”, urmat de fotografia cu părțile intime. În loc de a avea o reacție dură, femeia a pretins că este robot și i-a dat un răspuns care l-a îngrozit pe bărbat. „Răspuns automat: Am detectat transmiterea unor imagini pornografice nesolicitate cu potențial caracter de natură ilegală [cod: 36489-a], iar adresa IP a dispozitivului dumneavoastră a fost departamentului de poliție în așteptarea unei anchete. Dacă este o greșeală, răspundeți cu STOP”. 

Panicat, bărbatul a trimis ca răspuns „stop” de două ori, dar mai târziu și-a șters contul total. 

Internauții au felicitat-o pe femeie pentru idee, iar postarea sa a ajuns la 719.000 de likeuri. „Mi-aș fi dorit să mă gândesc și eu la asta. Total inspirată. De ce cred ei că merge asta?”, a scris o femeie. „Îmi place aceste tactici ale femeilor care luptă cu astfel de agresiuni”. „Voi copia acest text, ar putea fi util”, „Ar fi trebuit să fac și eu asta”, „Wow, a fost perfect!”, sunt doar câteva din comentarii.