Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO)

A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 26 Ian 2021, 14:30
A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO) foto: captura video Fapt divers

Un bărbat a instalat mai multe camere de supraveghere în toată casa pentru a vedea ce face soția lui, noaptea, știind că ea este somnambulă. Chiar soția lui a publicat pe internet filmulețul.

Ce a făcut femeia, în somn, i-a lăsat mască pe toți.

Soția somnambulă rostea niște cuvinte care nu se înțelegeau, era incoerentă, în timp ce se îndrepta spre bucătărie. A luat mai multe sticle cu alcool, sucuri și apă și le-a aruncat direct pe gazonul din fața casei sale.

Femeia a spus că visa că este la o petrecere la piscină și se gândea că invitații ei sunt însetați, informează Cancan.

A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea

@celinaspookyboo

I remember dreaming about a pool party

♬ original sound - Celinaspookyboo

Așa că somnambulă fiind s-a întors, chicotind, în bucătărie și a mai luat niște sticle cu băutură. Celina a pus și restul sticlelor pe gazon, în timp ce rostea niște cuvinte, dar care nu se înțelegeau. 

La un moment dat, pe stradă trecea un individ și se uita uimit la femeie. Ulterior, el și-a continuat drumul.Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

După câteva minute, Celina se duce în living și strigă ”Da!”, entuziasmată că ”petrecerea” ei la piscină decurge atât de bine și că invitații se distrează. 

Clipul a fost postat pe platforma TikTok și a strâns 22 de milioane de vizualizări, cu titlul ”Mi-aduc aminte că visam la o petrecere la piscină”.