Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Adrian se afla în filtru, când un câine flămând s-a apropiat de mașina de poliție. A fost momentul când și-a dat seama că trebuie să facă ceva

Adrian se afla în filtru, când un câine flămând s-a apropiat de mașina de poliție. A fost momentul când și-a dat seama că trebuie să facă ceva

Un articol de: Laura Vasile - 18 Noi 2020, 09:56
Adrian se afla în filtru, când un câine flămând s-a apropiat de mașina de poliție. A fost momentul când și-a dat seama că trebuie să facă ceva Foto: Facebook/MAI Fapt divers

Părea o zi ca oricare alta de muncă, însă când de mașina de poliție în care se afla Adrian s-a apropiat un câine, polițistul a știut că trebuie să facă ceva. Mai întâi i-a oferit animalului flămând sandvișul său, apoi și-a rugat un coleg să ia și mai multă mâncare. Dar nici asta nu a fost suficient. A știut că trebuie să îi ofere lui Max o familie. Și într-un final a reușit.

Povestea lui Adrian și Max a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Acum o săptămână, Adrian se afla în filtru, împreună cu colegii săi, la marginea localității Mintiu Gherlii, moment în care au primit un oaspete neașteptat.

Un cățel dezorientat și timid s-a apropiat de mașina de poliție și, din privire, „le-a cerut” polițiștilor ceva de mâncare.

Adrian avea la el pachetul pentru ziua respectivă, pe care i l-a oferit, fără să stea pe gânduri, cățelului înfometat.

Văzând cu ce poftă mănâncă, și-a dat seama că patrupedul nu a mai mâncat de mult timp și l-a sunat pe colegul care urma să-l înlocuiască:

- Te rog să mergi la un magazin și să iei niște mâncare pentru căței. Se pare că vom avea un coleg nou.

Timp de patru zile, cățelul nu s-a mai dezlipit de colegii care erau permanent în filtru. L-au botezat Max și l-au considerat un veritabil partener. I-au asigurat mâncare, inclusiv un loc unde să doarmă pe timpul nopții.

Totuși, Adrian și-a dat seama că un asemenea suflet are nevoie de un cămin.După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

L-a dus pe Max mai întâi la veterinar, ca să se asigure că este sănătos, apoi la cosmetică. L-ar fi luat la el acasă, să crească alături de cățelul său, însă spațiul din apartament nu este propice. Mult mai potrivit pentru Max era o curte, unde să se simtă în largul său. Astfel, a postat un anunț de adopție pe internet.

În doar câteva ore, Adrian a primit zeci de mesaje de la oameni care doreau să-l adopte pe Max.

- Tot ce doream era ca acest suflet să ajungă la cineva care să-l iubească cu adevărat și să-l îngrijească. M-am bucurat când un prieten s-a oferit să-l ia pe Max, știind că are toate condițiile și, cel mai important, afecțiunea necesară.

Alegerea lui Adrian s-a dovedit una foarte inspirată.

De fiecare dată când îl vizitează pe Max, citește în privirea lui bucurie. Și toate acestea, datorită iubirii necondiționate și îngrijirii pe care i le oferă noua sa familie.

Florin și Rodica, vă mulțumim că l-ați primit pe Max în sânul familiei voastre!

Apreciem gestul colegilor care au avut grijă de acest suflet nevinovat și l-au ajutat să-și găsească un cămin, pentru că acest lucru demonstrează sensibilitate și empatie.

Toți sunteți oameni minunați!”