Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Auzeau zgomote ciudate venind de la pianul din salon, însă de câte ori se duceau să vadă ce e, sunetul se oprea. Într-o zi, l-a prins pe „intrus” în plină acțiune și au avut o surpriză cu totul neașteptată (FOTO+VIDEO)

Auzeau zgomote ciudate venind de la pianul din salon, însă de câte ori se duceau să vadă ce e, sunetul se oprea. Într-o zi, l-a prins pe „intrus” în plină acțiune și au avut o surpriză cu totul neașteptată (FOTO+VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 05 Dec 2020, 20:20
Auzeau zgomote ciudate venind de la pianul din salon, însă de câte ori se duceau să vadă ce e, sunetul se oprea. Într-o zi, l-a prins pe „intrus” în plină acțiune și au avut o surpriză cu totul neașteptată (FOTO+VIDEO) Foto: Pixabay.com Fapt divers

De câteva zile, auzeau zgomote ciudate venind din salon de la pianul aflat acolo. Însă de fiecare dată când se duceau să vadă ce e, sunetul se oprea.

Într-o zi, Esther și Rob, care locuiesc în Insula Jersey, l-a prins pe intrus în plină acțiune. Însă au avut o surpriză cu totul neașteptată. 

Cântărețul era nimeni altul decât câinele familiei, Dexter, care prefera să-și încerce talentul muzical doar atunci când era singur și fără spectatori. 

Citeşte mai multe despre:   caine-cantaret