Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se ve întâmpla cu Donald Trump și cum va evolua pandemia de COVID-19 în toată lumea

Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se ve întâmpla cu Donald Trump și cum va evolua pandemia de COVID-19 în toată lumea

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Ian 2021, 14:27
Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se ve întâmpla cu Donald Trump și cum va evolua pandemia de COVID-19 în toată lumea Fapt divers

Ca de fiecare dată la început de an, apar previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul care tocmai a început. Iar previziunile pentru 2021 sunt cel puțin înfricoșătoare. Cea mai ciudată predicție a Babei Vanga pentru acest an este aceea că un balaur sau un dragon va pune stăpânire pe planetă.

Baba Vanga, clarvăzătoare bulgară care a trăit între 1911 şi 1996 şi a devenit celebră datorită predicţiilor sale, cum ar fi moartea prințesei Diana, BREXIT, atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene din New York sau ascensiunea grupării teroriste ISIS, a făcut preziceri teribile și pentru 2021.

 

Baba Vanga, previziuni pentru 2021

 

Astfel, în 2021 economia Europei se va prăbuşi, preşedintele rus Vladimir Putin va fi asasinat, atacuri extremiste vor lovi Europa, vor fi cataclisme şi mari dezastre și se va descoperi un tratament pentru cancer.

Totodată, bătrâna a spus că Donald Trump va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului".

Baba Vanga, supranumită și "Nostradamus de Balcani" a rămas oarbă la vârsta de 12 ani, iar de atunci a primit darul de a face previziuni. Femeia a prezis că lumea se va sfârși în anul 5079.

Susţinătorii Babei Vanga spun că 85% dintre predicţiile pe care le-a făcut s-au împlinit.

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Baba Vanga,   Profetii Baba Vanga,   profetii 2021