Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Bărbatul a intrat într-un restaurant închis din cauza pandemiei și a comandat o bere. A plătit și a plecat. La scurt timp, angajații au înțeles ce s-a întâmplat: „Am fugit după el” (FOTO)

Bărbatul a intrat într-un restaurant închis din cauza pandemiei și a comandat o bere. A plătit și a plecat. La scurt timp, angajații au înțeles ce s-a întâmplat: „Am fugit după el” (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 24 Noi 2020, 15:47
Bărbatul a intrat într-un restaurant închis din cauza pandemiei și a comandat o bere. A plătit și a plecat. La scurt timp, angajații au înțeles ce s-a întâmplat: „Am fugit după el” (FOTO) Foto: Pixabay.com Fapt divers

Bărbatul a intrat într-un restaurant închis din cauza pandemiei și a comandat o bere. Nimeni nu se aștepta însă la ce avea să urmeze. 

Omul a achitat și a ieșit. În doar câteva clipe, patronul a înțeles ce s-a întâmplat și a fugit după client, crezând că a fost o greșeală. Însă a primit asigurări că totul este în regulă. 

Ce se întâmplase de fapt? Bărbatul din Cleveland, SUA, a lăsat bacșiș 3.000 de dolari pentru o bere de doar 7.02 dolari. Proprietarul restraurantului, Brendan Ring, a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook. „Mi-am dat seama că a lăsat bacșiș 3.000 de dolari pentru o singură bere. Am fugit după el, iar bărbatul mi-a spus că nu e nicio greșeală, că ne vom vedea din nou când redeschidem!”. 

Lui Ring i s-a cerut doar să împartă bacșișul cu cei patru angajați care erau la lucru. „Suntem recunoscători pentru acest gest incredibil”.

 

Citeşte mai multe despre:   bacsis urias