Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un detaliu care l-a scos din minți. A cerut imediat divorțul (FOTO)

Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un detaliu care l-a scos din minți. A cerut imediat divorțul (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 24 Sep 2020, 11:21
Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un detaliu care l-a scos din minți. A cerut imediat divorțul (FOTO) Galerie foto (1) Fapt divers

Plecase într-o călătorie de afaceri, iar atunci când a ajuns la destinație i-a cerut soției să îi trimită o poză pe WhatsApp ca să îi treacă mai ușor dorul de ea. Deși imaginea părea extrem de banală și cuminte, bărbatul a observat un detaliu care l-a enervat la culme.

Mai precis, un detaliu care i-a scăpat partenerei sale de viață, nu i-a scăpat și lui, așa că de aici până la a lua foc nu a mai fost decât un pas. A cerut imediat divorțul.

Ce se întâmplase de fapt? Deși în fotografie, soția apărea stând pe pat lângă o chitară, de sub pat apare o mână de bărbat. De ce dovadă în plus a infidelității partenerei sale mai avea nevoie?

 

 

Citeşte mai multe despre:   soție infidelă