Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Bucuros, un bărbat și-a anunțat căsătoria în New York Times. Fosta soție însă a văzut anunţul, iar ce-a urmat a devenit viral…

Bucuros, un bărbat și-a anunțat căsătoria în New York Times. Fosta soție însă a văzut anunţul, iar ce-a urmat a devenit viral…

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Sep 2020, 13:30
Bucuros, un bărbat și-a anunțat căsătoria în New York Times. Fosta soție însă a văzut anunţul, iar ce-a urmat a devenit viral… :Sursa Foto: pixabay Fapt divers

S-au iubit. S-au despărţit. Ea nu a înţeles niciodată de ce până când a văzut anunţul lui de nuntă în New York Times. Atunci şi-a dat seama că fusese înşelată, iar toată iubirea rămasă în zadar s-a transformat în furie. A scris şi ea o replică în presă, iar povestea s-a viralizat cu surle, trâmbiţe şi galerii. Care era adevărul? Să vedem…

Când Nikyta Moreno a descoperit un anunț publicat de fostul soț la secțiunea „Nunți” din New York Times, a văzut negru în faţa ochilor. Ei divorţaseră în ianuarie 2018. Noul cuplu anunţa însă că şi-au început relaţia în 2017 şi că el nu fusese niciodată căsătorit.

 „Noi ne-am despărțit la sfârșitul lunii martie a acelui an, divorțând oficial în ianuarie 2018 și nu am înțeles niciodată exact de ce. Până când am citit anunțul", a povestit femeia, potrivit CNN.

Anunțul de nuntă din New York Times, publicat inițial pe 7 august, descrie întâlnirea dintre Lauren Maillian și Robert Palmer la o sală de sport. El mai spune că nu a fost niciodată căsătorit și că Lauren este "persoana cu care vreau să-mi petrec restul vieții. Este cea mai semnificativă și mai profundă legătură pe care am avut-o vreodată".

Moreno a spus că ea și Palmer s-au căsătorit civil în 2015 și că au programat o nuntă mare în august 2017. Numai că în martie s-au despărțit.

Mi-a fost cel mai bun prieten şi toată viața mea a fost dată peste cap... Am bănuit că mă înșela, dar când l-am confruntat, nu mi-a răspuns."

Poveștile celor doi s-au viralizat și au ajuns să fie intens comentate pe rețelele sociale din SUA, formându-se adevărate galerii pro şi contra. Evident, unii erau de partea ei, iar alţii de a lui.

Presa de mare tiraj a intrat şi ea pe fir. Când a fost contactat de CNN, Palmer a refuzat însă să facă orice comentariu. În schimb a trimis un drept la replică ziarului care a publicat povestea fostei soții, în care precizează că divorțul a fost de comun acord, după ce au trăit o perioadă separați.

Între timp, New York Times a adăugat o mențiune: „În versiune precedentă a acestui articol, starea civilă anterioară a mirelui, Robert Palmer, a fost denaturată. Domnul Palmer a mai fost căsătorit".Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

S-a făcut dreptate, mediatic vorbind. Galeriile de pe reţele sociale însă îşi deapănă în continuare propriile versiuni şi aversiuni...  Pentru că arareori o iubire neconsumată duce la altceva decât furie şi ură.