Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Câinele său tocmai murise și suferea enorm după el. S-a uitat din întâmplare pe camera de supraveghere și a încremenit. Este uluitor, a fost ca un ultim bun rămas! (FOTO) 

Câinele său tocmai murise și suferea enorm după el. S-a uitat din întâmplare pe camera de supraveghere și a încremenit. Este uluitor, a fost ca un ultim bun rămas! (FOTO) 

Un articol de: Laura Vasile - 19 Dec 2020, 14:50
Câinele său tocmai murise și suferea enorm după el. S-a uitat din întâmplare pe camera de supraveghere și a încremenit. Este uluitor, a fost ca un ultim bun rămas! (FOTO)  Foto: Carol Libutti Galerie foto (1) Fapt divers

Se știe că legătura dintre câine și om este extrem de puternică și cu greu poate fi ruptă. S-a convins de asta și proprietara unui patruped. 

Carol Libutti îl avea pe Puka de 12 ani, când într-o zi și-a găsit prietenul în suferință, fără să se mai poată ridica. A decis să îi curme suferința și l-a dus la veterinar. În acea zi avea să aibă parte însă de o surpriză cu totul neașteptată.

„Bulldogul meu englez a murit în acea zi. Avea aproape 13 ani. Puka m-a ajuntat să trec prin lupta cu cancerul. Nu voi uita niciodată ziua când eram copleșită și plângeam. A sărit în patul meu și plângea cu mine! A fost acolo la fiecare pas al recuperării mele. A fost cel mai bun prieten. Eram de nedespărțit!”, a povestit femeia pentru Daily Star. 

„Am ajuns acasă de la muncă în acea zi și l-am găsit incapabil să stea în picioare. Mi-am sunat copiii și am vorbit cu veterinarul. L-am ținut în brațe și am plâns cât am așteptat”, a mai povestit Carol.

Când a ajuns acasă mai târziu, s-a uitat pe camerele de surpaveghere și a văzut ceva incredibil. În camera în care stătea Puka de obicei a apărut o umbră misteriosă. Mergea în zig-zag prin camera întunecată, după care a dispărut. Carol este convinsă că a fost spiritul câinelui său care a venit să își ia rămas bun pentru ultima dată. S-a întâmplat pe 7 octombrie, iar de atunci umbra misterioasă nu a mai apărut. 

Citeşte mai multe despre:   caine fidel