Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Când iubita îl părăsise și era sigur că nimic nu mai poate fi frumos în viața lui, a găsit o surpriză chiar în fața ușii (FOTO)

Când iubita îl părăsise și era sigur că nimic nu mai poate fi frumos în viața lui, a găsit o surpriză chiar în fața ușii (FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 13 Oct 2020, 12:14
Când iubita îl părăsise și era sigur că nimic nu mai poate fi frumos în viața lui, a găsit o surpriză chiar în fața ușii (FOTO) FOTO: Welovecatsandkittens.com Fapt divers

Povestea impresionantă a unui bărbat dezamăgit în dragoste a fost relatată pe Welovecatsandkittens.com. Tânărul fusese părăsit de iubita lui chiar în urmă cu câteva ore și stătea singur în apartamentul lui plângând, însă nici măcar o secundă nu și-a imaginat cum se va schimba viața lui după problemele în iubire.

Era o zi caniculară, iar tânărul nu ieșise din casă, până la un moment dat, când a simțit că trebuie să meargă până la ușa de la intrarea în apartament. În acel moment, o felina galben i-a trecut pragul și s-a strecurat în locuința lui, sătulă de căldura de afară. Bărbatul a povestit că nu exista pentru el varianta în care să o abandoneze pe pisică, așa că i-a oferit imediat un castron de apă și a primit numele de Fajita.

„Plângeam în apartamentul meu după o pauză cu adevărat dezastruoasă și o despărțire de iubita mea când am simțit că trebuie să deschid ușa de la intrare. În acel moment, o pisică adorabilă s-a strecurat în apartamentul meu. Cum pentru mine nu exista varianta abandonului, deoarece am traume legate de acest subiect, am decis să o păstrez și am botezat-o Fajita”, a explicat bărbatul potrivit sursei citate mai sus.

Tânărul nu avea mâncare pentru pisici în casă, așa că i-a oferit carne pentru fajita și a pus-o în bolul pentru apă. Felina înfometată a mâncat imediat și așa a venit și numele de Fajita, pe care l-a primit de la stăpân.

 

Bărbatul a știut imediat că pisica va deveni parte din familia lui

 

Văzând că felina are o cicatrice, a postat imediat o fotografie cu ea pe Facebook și a cerut păreri legate de un medic veterinar care l-ar putea ajuta. Omul nu mai avusese niciodată un animal de companie așa că îngrijirea micuței feline a fost o adevărată provocare. În cabinetul medicului veterinar însă cei doi au simțit că au o legătură, așa că pisica s-a întors cu bărbatul la el acasă, urmând să îi fie cel mai bun prieten.