Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Câte FEȚE vezi în imagine? Fotografia care a aprins internetul! Află dacă ești un geniu (FOTO)

Câte FEȚE vezi în imagine? Fotografia care a aprins internetul! Află dacă ești un geniu (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 12 Noi 2020, 12:42
Câte FEȚE vezi în imagine? Fotografia care a aprins internetul! Află dacă ești un geniu (FOTO) Fapt divers

Tu ce fel de persoană de consideri? Ești romantică, ai o gândire subiectivă ori ești pragmatică și gândești obiectiv?
Dacă faci acest test vei afla lucruri nebănuite despre tine.

O imagine cu un copac ale cărui crengi formează fețe a devenit virală. Provocarea este să găsești cât mai multe chipuri ascunse printre ramuri, iar perspicacitatea de care dai dovadă spune multe despre cât de bine funcționează creierul tău.

Doar 40% din populația lumii reușește să vadă 10 fețe și mult mai puțini sunt cei care văd mai multe. Unii susțin că dacă vezi mai mult de 10 fețe sunt șanse mari să fii un geniu, informează unica.ro.

Dacă ai văzut 9 fețe sau mai puține, nu ești foarte atentă la detalii. Ai capul în nori de cele mai multe ori și visezi cu ochii deschiși. Îți folosești mai mult partea dreaptă a creierului, astfel că ești foarte creativă și te bazezi mult pe intuiție. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă profunzime, pentru că s-ar putea să pierzi din vedere lucruri importante, care te pot ajuta să ajungi departe. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!

Dacă ai văzut 10 fețe sau mai multe, creierul tău funcționează foarte bine. Ești foarte atentă la detalii, nu îți scapă nimic și nu poți fi păcălită foarte ușor. Îți dai seama când oamenii sunt ipocriți sau ascund ceva de tine, astfel că ți se potrivesc de minune funcțiile de conducere. Ești o persoană care analizează totul și nu ia o decizie până nu este sigură că are toate informațiile. Uneori ar trebui să te mai lași dusă de val, pentru că așa vei simți că trăiești cu adevărat!
 

Citeşte mai multe despre:   copac