Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Câte persoane vezi în poză?! Dacă știi răspunsul CORECT, înseamnă că ai un IQ de GENIU. Imaginea care a dat psihologii şi neurologii peste cap! (FOTO)

Câte persoane vezi în poză?! Dacă știi răspunsul CORECT, înseamnă că ai un IQ de GENIU. Imaginea care a dat psihologii şi neurologii peste cap! (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 06 Noi 2020, 13:16
Câte persoane vezi în poză?! Dacă știi răspunsul CORECT, înseamnă că ai un IQ de GENIU. Imaginea care a dat psihologii şi neurologii peste cap! (FOTO) Fapt divers

Imaginea care a dat mari bătăi de cap tuturor celor care au văzut-o. Câte persoane vezi în fotografia de mai jos? Dacă vei observa imediat detaliile, înseamnă că ai IQ-ul ridicat.

 

Mai precis, doi profesori de psihologie de la Universitatea Flinders din Australia au venit cu o schiţă în care, la prima vedere, apare o femeie în vârstă. De fapt, desenul ascunde şi imaginea unei domnişoare.

 

Dincolo de testarea coeficientului de inteligenţă, această poză "trădează" şi vârsta fiecăruia. Studiile au relevat că persoanele peste 32 de ani observă mai întâi femeia în vârstă şi abia apoi pe cea tânără. În schimb, oamenii sub 32 de ani o văd mai întâi pe domnişoară.

 

Dacă vă este greu să găsiţi femeia tânără, iată un indiciu: obrazul stâng al domnişoarei este din profil, iar nasul bătrânei este, de fapt, bărbia tinerei.

După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

Citeşte mai multe despre:   IQ