Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Top 5 momente controversate ale lui Corneliu Vadim Tudor: "Du-te, domnule, că arăți ca o maimuță! Nu ți-e rusine să-mi vorbești mie așa?!" (VIDEO)

Top 5 momente controversate ale lui Corneliu Vadim Tudor: "Du-te, domnule, că arăți ca o maimuță! Nu ți-e rusine să-mi vorbești mie așa?!" (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 14 Sep 2020, 16:00
Top 5 momente controversate ale lui Corneliu Vadim Tudor: "Du-te, domnule, că arăți ca o maimuță! Nu ți-e rusine să-mi vorbești mie așa?!" (VIDEO) Fapt divers

S-au scurs 5 ani de când tribunul Corneliu Vadim Tudor a plecat la ceruri. Un om cu o inteligență rară, Vadim Tudor și-a dedicat o mare parte din viață scrisului, publicând 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicistică și a înfiinţat revista România Mare și Tricolorul. Pe de altă parte, el a fost un politician bătăios, care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și a fondat Partidul România Mare, din parte căruia a candidat de cinci ori la preşedinţia României, chiar dacă nu a ajuns niciodată șeful statului.

 

 

Top 5 momente controversate în care Vadim Tudor și-a ieșit din minți

 

 

Totuși, Corneliu Vadim Tudor rămâne în memoria românilor pentru ieșirile necontrolate și momentele controversate la care a fost protagonist și care strânesc hohote de râs și azi. Dacă a simțit că este necesar, Politicianul nu s-a ferit să își înjure interlocutorii și să îi îi jignească, scoțându-le în evidență defectele. 

 

Arăti ca o maimuță! 

 

Vadim Tudor și-a ieșit din minți într-o emisiune TVR, când i s-a atras atenția că vorbește prea mult. Moderatorul Liviu Mihaiu a intrat în gura tribunului, care l-a jignit în fel și chip. Horoscop Alina Bădic // Horoscopul CHINEZESC pentru luna Cocoșului

“Cine esti dumneata sa vorbesti cu mine asa? Du-te domnule ca arati ca o maimuta! Nu ti-e rusine sa-mi vorbesti mie asa?! Pleaca din emisiune daca nu vrei să afle poporul român...!”

 

Scandalul cu executorul judecătoresc

 

În 2011, clădirea în care se afla sediu PRM a fost retrocedată, iar când executorul judecătoresc a venit să aplice sentința, Corneliu Vadim Tudor a întâmpinat-o cu o ploaie de jigniri și cu un pahar cu apa aruncat în față.  Nervos din cale afară, politicianul chiar si l-a bruscat pe șeful politistilor care o însoțea pe executoare. 

 

 

Klaus Iohannis, un german second-hand, refuzat la export

 

O alta sursa de controverse au fost declaratiile din 30 noiembrie 2014, când într-o emisiune l-a criticat dur pe Klaus Iohannis se refera la Romania care s-ar afla “pe mana unui handicapat”, a “unui neamt de mana a doua”, care s-ar fi îmbogățit din traficul de minori. 

 

 

 

Injurii pe bandă rulantă la adresa fostei candidate la parlamentare, Anca Cârcu

 

În platoul unei emisiuni, Vadim Tudor i-a adresat o ploaie de înjurături și cuvinte grele fostei candidate la parlamentare, Anca Cârcu. Mai mult, tribunul a acuzat-o că ar fi practicat prostituția. 

 

Corneliu Vadim Tudor, câte un cuvânt jignitor pentru fiecare om politic din România

 

Intervievat de Mihai Gâdea, Tribunul a găsit câte un cuvânt jignitor pentru fiecare om politic de la aceea vreme. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor