Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Cumpărase o casă veche și a decis să o renoveze, când a găsit într-una din camere un frigider pe care scria „Nu deschideți”. Împreună cu câțiva prieteni l-a desigiliat, dar a regretat amarnic (VIDEO)

Cumpărase o casă veche și a decis să o renoveze, când a găsit într-una din camere un frigider pe care scria „Nu deschideți”. Împreună cu câțiva prieteni l-a desigiliat, dar a regretat amarnic (VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 10 Dec 2020, 20:58
Cumpărase o casă veche și a decis să o renoveze, când a găsit într-una din camere un frigider pe care scria „Nu deschideți”. Împreună cu câțiva prieteni l-a desigiliat, dar a regretat amarnic (VIDEO) Foto: captura video youtube Fapt divers

Își cumpărase o casă veche într-o zonă nu tocmai bună și a decis să o renoveze. Doar că într-una dintre camere a găsit un frigider pe care scria mare „Nu deschideți”.

Curios din fire, nu a reușit să reziste tentației și a chemat câțiva prieteni să-l ajute să desigileze frigiderul. A regretat însă amarnic.

„Prietenul nostru a cumpărat o proprietate, care a fost deținută înainte de un bărbat care strângea tot felul de obiecte, iar acest frigider a fost găsit înăuntru. Pe el scria „Nu deschideți”. Locul era înecat în gunoaie și sticle de urină și nu avea electricitate de 7 ani. Era închis cu șuruburi, sudat și aruncat de la primul etaj al casei”, a scris unul din pritenii bărbatului.

Doar că o dată cu deschiderea lui, oamenii au fost extrem de dezamăgiți și au regretat că nu au respectat cerința. Pentru că ce se afla în frigider nu se diferenția cu nimic de tot ce găsise în casă.

 

Citeşte mai multe despre:   frigider defect