Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Declaratii de dragoste scurte, perfecte pentru Sf. Valentin

Declaratii de dragoste scurte, perfecte pentru Sf. Valentin

Un articol de: Andrei Vlad - 13 Feb 2021, 06:30
Declaratii de dragoste scurte, perfecte pentru Sf. Valentin FOTO: Pixabay.com Fapt divers

Duminică, 14 februarie se celebrează Valentine's Day (Sfântul Valentin) - Ziua Îndrăgostiților popularizată de americani și miercuri, 24 februarie, Dragobetele - Ziua Îndrăgostiților în stilul tradițional românesc. Cu acest prilej, rețelele sociale sunt împânzite de mesaje de dragoste, dar și glume.

 

Declaratii de dragoste scurte pentru ea

 

Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc! Te port în minte și în suflet.

Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc!

Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!

Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar! Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei.

Cum aș putea să iubesc o altă fată?! Numai tu îmi poți oferi tandrețe. Doar cu tine am înțeles ce este fericirea. Ești cea mai bună fată de pe pământ!

Alături de tine, am câștigat capacitatea de a mă bucura de soare și primăvară, ploaie în mijlocul pădurii de toamnă. Ești cel mai important om din viața mea!Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Îmi place părul tău auriu, ochii tăi albaștri ca o mare, buzele tale delicate ca petalele de trandafir. În fiecare zi mă îndrăgostesc de tine din ce în ce mai mult, frumoasa mea fată!

Ai devenit sensul vieții mele. Nu am crezut niciodată că pot iubi atât de mult. De când ne-am cunoscut, nu pot trăi o zi fără tine, cea mai frumoasă femeie din lume!

Suntem făcuți unul pentru celălalt. Sper că vei fi fericită cu mine. Voi face totul pentru a te face să zâmbești mai des și să te bucuri de viață.

Pentru a suta oară îmi cer scuze pentru că uneori sunt neatent cu tine, că te sărut adesea pe fugă. Dar să știi că tu ești soarele meu.

Dragă, îi mulțumesc cerului că mi te-a oferit. Soarta mi-a dat o șansă să fiu fericit lângă o fată ca tine. Te prețuiesc foarte mult și mi-e teamă să nu te pierd. Sunt bucuros să te venerez, zeița mea!

Mi-a fost greu să găsesc cuvintele pentru a descrie toate sentimentele pe care le-ai trezit în mine. Sunt bolnav după tine și acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Am nevoie de tine precum de aer. Pentru că tu ești viața mea!

Este greu să descriu în cuvinte sentimentul meu pentru tine. Când nu-ți aud vocea sonoră, când nu te văd, întreaga lume devine cenușie și fără valoare!

Vreau să petrec tot mai mult timp cu tine, vreau să am grijă de tine, să te cunosc, să știu interesele tale, viața ta. Vreau să devin unul cu tine, astfel încât nimeni și nimic să nu ne poată separa!

Ești fata viselor mele din poveste și sunt gata să te scald în dragoste și afecțiune!

Te iubesc, sunt gelos, te îmbrățișez, te sărut și îți vorbesc despre sentimentele mele.

Ești mai strălucitoare decât raza de lumină, mai dulce decât mierea, mai bună decât oricine! Te ador!

Fiecare își caută idealul, iar eu te-am găsit.

Ești mai frumoasă decât soarele și luna, ești mai misterioasă decât noaptea înstelată! Ești mai generoasă decât cerul și pământul, te iubesc foarte mult!

Vreau ca visele mele să devină realitate, pentru că în visele mele suntem întotdeauna împreună!

Nu știu să scriu poezii, dar pot să-mi exprim gândurile – te iubesc! Nu în vise, ci în realitate!

Am găsit un îngeraș atât de frumos, încât lumina se estompează în fața lui, aripile sale sunt ca un vânt blând de primăvară, umplut cu mireasma florilor sălbatice!

Iubito! Ochii tăi sunt ca o mare în care nu există fund și mă înec în ei cu mare bucurie!

Îngerul meu, tu ești mereu frumoasă! Rămâi așa pentru totdeauna! Iubește-mă și uită de ceilalți! Și, dragă, zâmbește mai des!

Te iubesc zi și noapte! Te iubesc în somnul adânc și-n orele agitate. Tu ești îngerul meu, pasărea care-mi zboară mereu în brațe.

 

Declaratii de dragoste scurte pentru el

 

Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o! Există 4 etape către fericire: 1.eu 2.tu 3. inimile noastre 4.noi doi împreună.

Te iubesc! Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm! O zi poate începe făra un SMS de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine.

Vezi? Tocmai m-am gandit. Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă. Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.

Te iubesc! Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!

O zi poate începe făra un SMS de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit. Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa. Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos.

 

Declaratii de dragoste scurte si amuzante

 

„Te simti obosită? Poate pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.”

„Ești periculos de frumoasă. De aceea vreau să te închid pe viață în inima mea, ca să nu mai faci și alte victime…”

„Chiar dacă inima mea ar fi de gheață, tu ai reuși să o topești cu farmecul zâmbetului tău.”

„Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec încă o dată?”

„Nu cred ce spun alții despre tine. Mai degrabă as vrea sa vad si eu de ce esti atat de speciala…”

„O fapta face cat o mie de vorbe. Asa ca să lăsăm vorbele și să trecem mai bine la fapte…”

„Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire… ești ca un drog pentru mine. Simt că intru în sevraj dacă nu te vad cât de curând…”

„Sunt într-o clinică de dezintoxicare a dependenților de SMS-uri. Orice mesaj de încurajare e binevenit.”

 

Declaratii de dragoste scurte în engleză

 

I want to find the perfect words to make you realize how much I need you and love you. But every time I look at you, the words come out the same — I love you!

My love is only for you. When I met you, my heart shook. I haven’t been able to escape you. I will hold you all my life, it’s my promise.

I want to show you how very big my love is for you — everyday, every time, all my life. I love you!

There are no words that I can speak, no song that I can sing, and no gesture that I can show, to prove my love for you, for the love I have for you has no definition.

You are my one and only true love. That is how I know that our love is everlasting.

 

Citeşte mai multe despre:   Valentine's Day,   Sfantul Valentin