Degetele de la picioare îți spun totul. Află secretele celor din jur cu o simplă privire

Degetele de la picioare îți spun totul. Află secretele celor din jur cu o simplă privire
FOTO: Pixabay.com

Există numeroase metode prin care oamenii pot analiza personalitatea celor din jur, de la liniile din palmă, până la ascendentul și semnul zodiacal, sau gesturile pe care le fac atunci când ei sunt în preajmă. Unul dintre trucuri este reprezentat și de degetele de la picioare, care spun mai multe despre un om, decât știai până acum.

Potrivit Playtech.ro, există câteva semne, la lungimea și modul în care sunt așezate degetele de la picioare, ce dezvăluie secrete despre viitorul tău sau ale persoanei de lângă tine.

Secretele degetelor de la picioare

Specialiștii susșin că îți poți dezlega secretele vieții personale, sau a celor din jur, printr-o simplă privire aruncate degetelor de la picioare, scrie sursa citată anterior.

Ce dezvăluie degetul mare

În cazul în care este mai lung decât celelalte, însemnă că ești o persoană creativă și plină de imaginație. Dacă el este însă mai mic decât restul degetelor, ești o persoană activă și extrem de concentrată. Ai capacitatea de a rezolva mai multe probleme în același timp.

Ce spune cel de-al doilea deget

Un deget mai lung decât restul, simbolizează calitatea de lider. Pentru asta ai fost născut! Dacă el este însă mai mic ca restul degetelor, înseamnă că îți este teamă de părerea celor din jur, chiar dacă ești conștient de persformanțele tale.

Cel de-al treilea îți spune cum este viața ta

Dacă acest deget este mai lung, înseamnă că ești o fire dinamică, mereu în acțiune și pregătită pentru orice provocare. Mai mult decât atât, aceste persoane au tendința să fie perfecționiste și niciodată nu le vor scăpa detaliile mici.

În cazul în care este mai scurt, te bucuri de o viață simplă, iar lucrurile mărunte sunt cele care îți aduc fericire.

Al patrulea deget și misterele lui

Un deget mai lung ca celelalte și mai ales drept trădează o strânsă legătură cu familia. Problemele personale sunt cele mai importante și nimic nu trebuie să stea în calea fericirii tale și a celor dragi.

În cazul în care ai un deget scurt și curbat, trebuie să fii foarte atentă la stima de sine. Este un capitol la care trebuie să mai lucrezi, iar rudele sunt cele mare te pot ajuta cel mai bine.

Degetul mic aduce detaliul inedit

Un deget foarte mic trădează o persoană ce nu obișnuiește să își asume responsabilitatea, dar și o fire care se plictisește extrem de repede. Acest fapt îți cam dă bătăi de cap, chiar dacă cei din jur te apreciază pentru glumele tale.

În cazul în care degetul mic este independent dezvoltat față de restul, ești o persoană creia îi place aventura și care va încerca înototdeauna să atraga privirile.

Urmăriți B1TV.ro și pe