După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment
foto: realitatea.net

Doi tineri s-au căsătorit, iar în acea zi au primit mai multe cadouri de la prieteni și rude. Pe unul dintre cadouri era scris un mesaj: „A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă!”. Acest cadou îl oferise mătușa miresei. Pentru a se ține de promisiune, tinerii au luat acest cadou și l-au pus bine într-un dulap, uitând de el.

Peste nouă ani, soarta a făcut ca femeia să caute în dulap și atunci a găsit cadoul de la mătuşă… Era încă nedesfăcut!

Deşi în cei 9 ani de căsnicie au tot fost certuri şi discuţii aprinse în cuplu, nu s-au gândit nicio clipă să deschidă cadoul.

„În toţi aceşti ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi… La urma urmei, unchii noştri erau căsătoriţi de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gândit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteşte Kathy, conformrealitatea.net.

Când au desfăcut cutia, au văzut că înăuntru erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote.

Pe pachetul adresat lui Kathy scria: „Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!”. Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, alt mesaj: „Ia aceşti bani şi cumpără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!”, a spus Kathy, emoţionată până la lacrimi.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe