Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Femeia a intrat în coafor cu un păr neîngrijit și într-o stare foarte proastă. Când a aflat ce s-a întâmplat, frizerița nu a stat pe gânduri și a decis să o ajute. După ore bune ceva cu totul neașteptat s-a întâmplat (FOTO)

Femeia a intrat în coafor cu un păr neîngrijit și într-o stare foarte proastă. Când a aflat ce s-a întâmplat, frizerița nu a stat pe gânduri și a decis să o ajute. După ore bune ceva cu totul neașteptat s-a întâmplat (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 29 Noi 2020, 13:56
Femeia a intrat în coafor cu un păr neîngrijit și într-o stare foarte proastă. Când a aflat ce s-a întâmplat, frizerița nu a stat pe gânduri și a decis să o ajute. După ore bune ceva cu totul neașteptat s-a întâmplat (FOTO) Foto: Facebook Fapt divers

A intrat timidă într-un coafor cu un păr neîngrijit și într-o stare foarte proastă. Și-a făcut o programare, după ce a întrebat-o pe frizeriță dacă poate să o ajute. Nu a venit însă la ora stabilită. Au mai trecut câteva săptămâni, până când femeia și-a făcut din nou apariția.

Când a auzit ce i se întâmplase, coafeza a decis să o ajute. Femeia a trecut printr-o depresie puternică, iar timp de șase luni nu s-a putut ridica din pat. De îngrijirea părului nici nu s-a pus problema.

După o muncă uriașă, ceva incredibil s-a întâmplat: "4 ore şi jumătate de descurcat părul, 3 de vopsit şi jumătate de oră pentru tuns. Când şi-a văzut părul, a fost atât de emoţionată!", a declarat coafeza.

Citeşte mai multe despre:   coafor