Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Femeia intrase în baie când a văzut ceva straniu pe perete. A făcut o poză și a întrebat internauții ce poate fi. „Mută-te imediat de acolo!”

Femeia intrase în baie când a văzut ceva straniu pe perete. A făcut o poză și a întrebat internauții ce poate fi. „Mută-te imediat de acolo!”

Un articol de: Laura Vasile - 14 Noi 2020, 11:16
Femeia intrase în baie când a văzut ceva straniu pe perete. A făcut o poză și a întrebat internauții ce poate fi. „Mută-te imediat de acolo!” Foto: Facebook Fapt divers

Femeia intrase în baie, când a observat ceva extrem de ciudat pe perete. Acolo se aflau adunați mai mulți coconi misterioși și nu înțelegea ce pot fi. Femeia a făcut fotografia și a postat-o pe Facebook, întrebându-i pe prietenii săi virtuali ce poate fi. 

„Ce ar trebui să fac? Sunt pe peretele din baie”, a scris australianca în grupul de Facebook „Mums Who Clean”. Mulți dintre cei care au văzut imaginea s-au îngrozit. Iar reacția lor a fost pe măsură: „Mută-te imediat de acolo!” sau „Vinde”.

Unii au sugerat că s-ar putea să fie cuiburi de păianjeni, în timp ce alții au recunoscut ce era de fapt: cuiuburi de viespi făcut din nămol. 

Potrivit profesorului Dieter Hochuli de la Universitatea din Sydney, cuiubul este folosit pentru a prinde păianjenii.

„Își fac un obicei din a prinde păianjenii, care paralizează și îi închid acolo în adăpost. Apoi depun ouă înăuntru și odată născuți, bebelușii de viespe îi mănâncă, până când pot ieși din cuib ca adulți”, a declarat acesta pentru news.com.au.

Specialistul mai spune că în această perioadă, viespele sunt vânate de păianjeni care ies din hibernare.