Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Gestul emoționant al unui câine maidanez. A întrerupt un artist stradal din Istanbul ca să îl poată îngriji, crezând că acesta este rănit (VIDEO)

Gestul emoționant al unui câine maidanez. A întrerupt un artist stradal din Istanbul ca să îl poată îngriji, crezând că acesta este rănit (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 17 Sep 2020, 23:05
Gestul emoționant al unui câine maidanez. A întrerupt un artist stradal din Istanbul ca să îl poată îngriji, crezând că acesta este rănit (VIDEO) FOTO: The Dodo Fapt divers

Turiștii din Istanbul s-au bucurat de imgini emoționante pe străzile orașului, în urmă cu câteva ziule. Rolul actorului Numan Ertuğrul Uzunsoy cerea ca personajul să pară rănit, în mijlocul trotuarului. Scenariul însă s-a bucurat de o schimbare neașteptată, chiar din partea unui cățel.

Patrupedul a venit să-l trateze și să-l aline pe actor, crezând că acesta se confruntă cu probleme de sănătate. „Personajul pe care îl interpretam a fost rănit și se confrunta cu dureri teribile”, declaraă actorul potrivit The Dodo.

Starul stătea întins pe asflat, interpretându-și rolul și nu a apucat să vadă cățelul ce venea spre el. Dintr-o dată, actorul s-a trezit cu atingerea caldă a patrupedului și a rămas plăcut surprins.

„Am fost cât se poate de impresionat atunci când a venit cățelul la mine. M-am bucurat de afecțiunea lui, pentru că nu mă așteptam să vină tocmai la mine”, explică actorul pentru sursa citată.