Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Horoscop pentru weekendul 24-25 aprilie 2021. Acești nativi își îndeplinesc un obiectiv important

Horoscop pentru weekendul 24-25 aprilie 2021. Acești nativi își îndeplinesc un obiectiv important

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 24 Apr 2021, 00:00
Horoscop pentru weekendul 24-25 aprilie 2021. Acești nativi își îndeplinesc un obiectiv important Fapt divers

În acest weekend, nativii Rac au parte de momente în care se simt bine în pielea lor. 

Toate bune și frumoase, pentru că vă simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus. 

 

Horoscop pentru weekendul 24-25 aprilie 2021 pentru fiecare zodie


 

Zodia Berbec
 

Carieră

Cariera dumneavoastră ia avânt, va puteți implica cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar. 

 

Dragoste

Poți ierta, poți căpăta înțelepciunea de a depăși ultimele 6 luni din viața ta sentimentală.

 

Sănătate

Ești mai fermecătoare, atragi mai ușor priviri și toți ochii sunt ațintiți asupra ta, iar această stare de bine te copleșești, te simți adulată. Ai șansa să vindeci o traumă emoțională, o durere fizică.Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

 

Bani

Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va creditez cu generozitate. 

 

Zodia Taur

 

Carieră

Vei avea ocazia de a obține o diplomă, un atestat sau de a pune în valoare un certificat obținut. De asemenea, este o ocazie autentică să te dezvolți spiritual, să capeți mai multă cunoaștere spirituală.

 

Dragoste

Se va încheia un capitol legat de trecutul tău. Poate fi vorba de încheierea unei relații toxice, în care nu ai fost apreciată, valorificată, o relație ținută ascunsă. Ai ocazia să ierți un fost partener și să vindeci o rană emoțională.

 

Sănătate

Atitudinea pozitivă în față vieții se traduce mereu printr-o amliorare a stării de sănătate a dumneavoastră. 

 

Bani

Este o idee bună să finalizați și să semnați contracte, deoarece există conjuncturi astrale favorabile de a obține câștiguri considerabile financiare. 

 

Zodia Gemeni

 

Carieră

Poți culege roadele profesionale ale unui proiect în care te-ai implicat alături de alte persoane. Ai ocazia să te bucuri de aprecieri, să te faci remarcată.

 

Dragoste

Un semn care va veni de undeva îți evidențiază adevărata față a unei persoane din anturaj, ceea ce poate fi de bine sau de rău. Posibil să închei o relație de prietenie care te-a dezamăgit, însă vei observa că nu o să ai niciun regret.

 

Sănătate

Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient. 

 

Bani

Vă ocupați cu eficiență de bani, deoarece aveți aplombul necesar de a negocia bine; veți avea succes în perioadă potrivită semnării de contracte. 

 

Zodia Rac

 

Carieră

Poți depăși ușor suferințele profesionale, legate de imagine și impunerea autorotății. Pe de altă parte, poate fi pentru unii nativi un moment de încununare a unor reușite profesionale.

 

Dragoste

Anumite acțiuni întreprinse în ultimele luni se pot bucura de stabilitate acum, dacă vei da dovadă de maturitate și înțelepciune, dar mai ales răbdare și perseverență.

 

Sănătate

Toate bune și frumoase, pentru că va simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus. 

 

Bani

Patronul spiritual al dumneavoastră începe să se ocupe de bunăstarea voastră și poate contribui la sporirea veniturilor directe, fără prea mare efort. 

 

Zodia Leu

 

Carieră

Este un moment oportun să culegi roadele unor studii, să intri în posesia unui atestat sau să te folosești de diplomele obținute pentru a ieși în față și a te remarca profesional.


Dragoste

Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubită. 

 

Sănătate

Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale. 

 

Bani

Fiți cu ochii pe sus, căci azi banii pică din cer; această posibilitate este puternică; ocazia de a prospera se poate manifestă cu ajutorul prietenilor. 

 

Zodia Fecioară

 

Carieră

A venit momentul să vezi într-o altă lumină capacitatea ta de a face bani. Pune-ți niște abilități în valoare pentru a-i ajuta pe ceilalți să rezolve un context financiar. Ține cont că și tu poți descoperi că poți face bani din talentele tale.

 

Dragoste

În cuplu pot apărea situații financiare care necesită rezolvare și sprijin partenerial. Poate partenerul de viață pierde o slujbă bine plătită sau poate are probleme cu o încasare, iar tu va trebui să-i fii alături și să dai dovadă de înțelegere. Acest aspect poate consolida relația. Pe de altă parte, această lunație poate scoate la suprafață niște secrete, infidelități, minciuni sau poate lumina viața intimă, cu vulnerabilitățile ei. Vei avea înțelepciunea să le ierți, mai ales dacă vin la tine ca o spovedanie.

 

Sănătate

Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale. 

 

Bani

Sunt posibile schimbări de direcție profesională, menite să va aducă mai aproape de puterea dorită, să va creeze oportunități noi de afaceri. 

 

Zodia Balanță

 

Carieră

Sectorul parteneriatelor, al asocierilor și colaborărilor este vizat în mod direct de Luna Plină și fii pregătită să închei un astfel de capitol, cu toate că nu vei simți nici cel mai mic regret, ba chiar este posibil să apară altceva nou în viața ta profesională.

 

Dragoste

Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește. 

 

Sănătate

Scăderea puterii dumneavoastră de concentrare și dereglarea reflexelor pot fi combătute prin înlăturarea insomniilor. 

 

Bani

Din punct de vedere financiar începe o perioadă în care este nevoie de prudență. Chiar dacă o sursă de venit se poate pierde, alta o va înlocui.

 

Zodia Scorpion

 

Carieră

Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială. 

 

Dragoste

Ai mai multă grijă la modul în care comunici cu cei din jur și mai ales la acțiunile pe care le faci, care uneori pot fi atât de impulsive sau negândite că pot aduce nemulțumiri celorlalți. Ai ocazia să-ți ceri iertare pentru ceva ce ai întreprins greșit în ultimele șase luni.

 

Sănătate

O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința. 

 

Bani

Primiți un impuls din partea unei femei care va încurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor. 

 

Zodia Săgetător

 

Carieră

Poți să te pui în valoare și să te faci apreciată și chiar recunoscută datorită unui talent, unei pasiuni, hobby, pe care l-ai dus la rang de artă.

 

Dragoste

Acum ai șansa să culegi roadele a ceea ce ai întreprins în ultima jumătate de an. Poate fi vorba de vindecarea unei situații sentimentale, dar și de încheierea unei relații care nu este suficient de solidă.

 

Sănătate

O atitudine mentală corectă influentează starea sănătătii; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința.  

 

Bani

Primiți un impuls din partea unei femei care va incurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor.

 

Zodia Capricorn

 

Carieră

Implicațiile profesionale ale acestei lunații le vei resimți pentru că vei observa dintr-o altă perspectivă un context legat de carieră sau de relația cu superiorii. Poți vindeca o rană de autoritate sau poți schimba o strategie de atingere a unor obiective.

 

Dragoste

Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspiră să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră. 

 

Sănătate

Ai ocazia să vindeci o rană de familie, o rană emoțională care poate proveni din trecutul tău, din copilăria ta.

 

Bani

Puneți banii pe care îi aveți la treabă și vi se vor întoarce și roadele unor investiții anterioare. 

 

 

Zodia Vărsător

 

Carieră

Este o perioadă bună să studiezi, să culegi roadele unui studiu, să dai un examen și să obții un certificat, un atestat, să dai un interviu și să obții o promisiune.

 

Dragoste

Ai ocazia să aduci o îmbunătățire remarcabilă relațiilor cu cei din jur, implicit cu persoana iubită, dacă-ți vei cere iertare pentru niște cuvinte spuse la nervi sau chiar tu vei ierta cuvintele mult prea directe, chiar agresive ale unei persoane.

 

Sănătate

Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.

 

Bani

Toate tranzacțiile financiare se desfășoară într-o manieră cât mai transparența și mai oficială. 

 

Zodia Pești

 

Carieră

Proiectul la care lucrezi de jumătate de an are acum mari șanse să devină productiv, chiar să producă bani și te poți bucura de popularitate, de recunoașterea meritelor.

 

Dragoste

Este nevoie să dai mai multă valoare atât celor din jurul tău, partenerului, cât și propriei tale persoane. Ești mult prea ancorată în viața materială și uiți de spiritualitate, de emoție și romantism.

 

Sănătate

Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând. 

 

Bani

Patronul spiritual al dumneavoastră începe să se ocupe de bunăstarea voastră și poate contribui la sporirea veniturilor directe, fără prea mare efort.