Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise

I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Noi 2020, 13:21
I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise foto: pixabay.com Fapt divers

Donnie Dunagan a păstrat secretul său toata viața, nici măcar soția lui nu știa despre acest lucru. El îl considera un secret teribil, îi era rușine cu asta. Nu voia ca cei din jur să afle și să se facă de râs în fața lor.

Donnie era un maior în rezervă, care în perioada când era mic, a făcut ceva despre care nimeni nu a aflat. 

 

Soția i-a aflat secretul

 

Și totuși, după câțiva ani de căsnicie, când a deschis o cutie veche, prăfuită, femeia i-a aflat secretul: soțul ei fusese vocea personajului Bambi. Un ziar împăturit al vremii îi spunea povestea, informează realitatea.net.

Când și-a dat seama că femeia a aflat, Donnie s-a temut ca nu cumva aceasta să spună și altora. Și totuși, secretul de familie a ieșit la iveală cumva!

În 1977, când compania Disney intenționa să relanseze Bambi, Donnie a devenit extrem de stresat. Pe generic apărea și numele său, iar asta îl făcea să se simtă extrem de stânjenit.

"Dacă Disney îmi va face una ca asta, parcă îi și văd pe sergenți și pe căpitani scriind acasă 'Dragă mamă, n-o să-ți vină să crezi sub comanda cărui maior sunt...'", a povestit Dungan.

 

Secretul lui Donnie a fost aflat și de alte persoane

 

Mai târziu, secretul tot s-a aflat și mai departe... Așa că, într-o bună zi, generalul l-a chemat în birou unde i s-a spus că avea să se ocupe de niște audiții.După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

"Ce m-ar recomanda pentru asta?", își amintește maiorul că a întrebat. În secunda următoare, generalul și-a tras ochelarii pe vârful nasului și l-a privit fix în ochi. Apoi, a scos un dosar mare, roșu, pe care scria STRICT-SECRET, și a spus, bătându-l ușor: "Te vei ocupa de audiții! Ne-am înțeles, maior Bambi?"
Dungan a primit trei medalii Inimă Purpurie și a ajuns specialist în domeniul contraspionajului, în timpul Războiului Rece. 
 

Citeşte mai multe despre:   secret,   Disney