Își cumpărase un dulap de la un târg de vechituri, însă pe drum a început să audă zgomote ciudate din el. Când a ajuns acasă și l-a deschis a încremenit. Se aflau acolo de atâta timp (FOTO)

Își cumpărase un dulap de la un târg de vechituri, însă pe drum a început să audă zgomote ciudate din el. Când a ajuns acasă și l-a deschis a încremenit. Se aflau acolo de atâta timp (FOTO)
Foto: boredomtherapy.com

Se dusese la un târg de vechituri, de unde a plecat cu un dulap vechi. Mulțumit de achiziție, bărbatul a fost de-a dreptul șocat când în drum spre casă a început să audă zgomote bizare din el.

Când a ajuns, nu a stat pe gânduri și a început să-i desfacă sertarele. Nu mică i-a fost surpriza când a descoperit într-un spațiu secret o adevărată comoară.

Acolo se aflau ascunse diamante, smaralde, monezi vechi, inele, brățări, bani din toată lumea și medalii din Războiul Civil! La o primă expertiză, lucrurile valorau peste 15000 de dolari, de 150 de ori mai mult decât a plătit el pentru dulapul vechi din 1890.

Potrivit boredomtherapy.com, bărbatul i-a căutat pe moștenitori și a returnat toate bijuteriile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:29 - Oana Zăvoranu are 45 de procese: „Mi-au făcut cele 5 dive ‘apocaliptice’. Mi-au făcut și plângere penală. Am râs” (FOTO)
19:02 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 10 – 16 martie: Peștii își găsesc resursele într-o relaționare puternică, directă cu Divinitatea. Ajută oamenii într-un mod interesant, autentic (VIDEO)
18:34 - Ciolacu: Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie. Trebuie să hotărăsc cu mine însumi / Normal, în cazul în care eşti corupt, pleci acasă! / Avem liste comune cu PNL pentru că e nevoie de stabilitate (VIDEO)
17:54 - Boloș se apără în cazul Roșia Montană: Poți influența bursa când ai un interes pe bursă. Singurul meu interes a fost bugetul României / Avocații mi-au spus că șansele sunt minime și că ar fi o minune să câștigăm, dar iată că am câștigat
17:06 - Korodi Attila, fost ministru al Mediului: Au fost presiuni enorme să lăsăm Gabriel Resources să nu respecte legislaţia / Câteodată am simţit că această companie a jucat foarte puternic şi pentru a câştiga pe bursă
16:43 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Lumina e o hrană fără de care viața nu ar exista”. Cum să eliminăm gândurile de frecvență joasă, pentru a evita instant karma (VIDEO)
16:11 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre echinocțiul de primăvară. „Trăim o perioadă de excepție. E bine să pornim pe un drum de eliberare a bagajelor vechi karmice, a emoțiilor de frecvență joasă” (VIDEO)
16:06 - Pariu costisitor pentru Drake: A pierdut o sumă uriașă într-un moment de entuziasm
15:46 - Premiera medicală care dă speranță bolnavilor de epilepsie. Operație minim invazivă, efectuată cu succes la Spitalul Militar
14:57 - Fâșia Gaza: Oameni uciși de pachetele cu ajutoare umanitare. Zeci de persoane au fost rănite