Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Își cumpărase un dulap de la un târg de vechituri, însă pe drum a început să audă zgomote ciudate din el. Când a ajuns acasă și l-a deschis a încremenit. Se aflau acolo de atâta timp (FOTO)

Își cumpărase un dulap de la un târg de vechituri, însă pe drum a început să audă zgomote ciudate din el. Când a ajuns acasă și l-a deschis a încremenit. Se aflau acolo de atâta timp (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 26 Noi 2020, 12:53
Își cumpărase un dulap de la un târg de vechituri, însă pe drum a început să audă zgomote ciudate din el. Când a ajuns acasă și l-a deschis a încremenit. Se aflau acolo de atâta timp (FOTO) Foto: boredomtherapy.com Fapt divers

Se dusese la un târg de vechituri, de unde a plecat cu un dulap vechi. Mulțumit de achiziție, bărbatul a fost de-a dreptul șocat când în drum spre casă a început să audă zgomote bizare din el.

Când a ajuns, nu a stat pe gânduri și a început să-i desfacă sertarele. Nu mică i-a fost surpriza când a descoperit într-un spațiu secret o adevărată comoară.

Acolo se aflau ascunse diamante, smaralde, monezi vechi, inele, brățări, bani din toată lumea și medalii din Războiul Civil! La o primă expertiză, lucrurile valorau peste 15000 de dolari, de 150 de ori mai mult decât a plătit el pentru dulapul vechi din 1890.

Potrivit boredomtherapy.com, bărbatul i-a căutat pe moștenitori și a returnat toate bijuteriile.

Citeşte mai multe despre:   comoara ascunsa