Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Iubitul ei a ieșit să se joace cu câinele și a vrut să vadă cum se descurcă. S-a uitat pe camera de supraveghere și a postat filmulețul pe o rețea de socializare. Nu se aștepta nicio clipă însă la reacții: „Părăsește-l imediat!” (VIDEO)

Iubitul ei a ieșit să se joace cu câinele și a vrut să vadă cum se descurcă. S-a uitat pe camera de supraveghere și a postat filmulețul pe o rețea de socializare. Nu se aștepta nicio clipă însă la reacții: „Părăsește-l imediat!” (VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 15 Dec 2020, 15:38
Iubitul ei a ieșit să se joace cu câinele și a vrut să vadă cum se descurcă. S-a uitat pe camera de supraveghere și a postat filmulețul pe o rețea de socializare. Nu se aștepta nicio clipă însă la reacții: „Părăsește-l imediat!” (VIDEO) Foto: TikTok Fapt divers

A văzut că iubitul său a ieșit să se joace cu câinele și a vrut să vadă cum se descurcă, așa că s-a uitat pe camera de supraveghere. I s-a părut nostim, așa că a postat filmulețul pe o rețea de socializare.

Scurta înregistrare a devenit în scurt timp virală, peste 3.7 milioane de oameni au vizionat-o. Nu se aștepta însă nicio clipă la reacțiile primite.

„Camerele de supraveghere sunt cele mai bune prietene. L-am văzut pe iubitul meu că se juca cu câinele, așa că am verificat să văd cum a fost...”, a scris tânără în mesajul care însoțea video. În înregistrare, câinele se află în fundal, iar bărbatul se îndreaptă spre casă, unde abandonează jucăria câinelui, înjurându-l.

Cei care au vizionat video s-au împărțit. Unii i-au spus tinerei să îl părăsească. „Ai nevoie de un nou bărbat”, „Părăsește-l, nu-ți tratează puiul bine”. Un altul a comentat: „Dacă nu-și tratează câinele precum copilul, atunci trebuie să plece”.

Alții însă s-au poziționat de partea bărbatului. „Niciunul dintre cei care au spus să-l părăsești nu dețin un câine și se vede”. Un altul a comentat: „Sunt sigură că voia să se joace, dar câinele nu a venit după jucărie!”. „Este doar o glumă, toți ați înnebunit fără motiv!”, a scris altcineva.

 

@bricksmom

Cameras are a woman’s best friend ##ThinkingAbout ##UpTheBeat ##HouseTour ##fyp ##dog

♬ original sound - Kesh
Citeşte mai multe despre:   caine abandonat