Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 22 Ian 2021, 13:48
Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt foto: pixabay.com Fapt divers

Atenție mare atunci când mergeți la o toaletă publică sau la cabinele de probă din magazine. Dacă vedeți acest mic detaliu, plecați urgent de acolo.

Un cuier mic care se plasează în toaletele publice sau în cabinele de probă din magazine poate ascunde un secret terifiant.

Este vorba despre o cameră video foarte mică ce filmează continuu. Cei care controlează dispozitivele pot descărca foarte ușor imaginile în calculatoarele proprii, informează mirror.co.uk.

Astfel de cuiere au fost descoperite în mai multe restaurante din statul american Florida și în câteva baruri din Marea Britanie. Se pare că mai mulți dintre patronii localurilor nu știau de existența lor și nici cine ar fi putut să le monteze.

Existența unor mici camere web în toaletele din Coreea de Sud a declanșat o adevărată furtună în opinia publică și a dus la investigații de amploare ale poliției.

Camerele video pot fi ascunse și în zona  balamalelor sau clanțelor și pot avea aspect de șurub sau piuliță.