Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Mecanicul a observat un bilețel în mașina clientului și s-a apropiat să vadă despre ce e vorba. A izbucnit în lacrimi când a citit ce scria acolo (FOTO)

Mecanicul a observat un bilețel în mașina clientului și s-a apropiat să vadă despre ce e vorba. A izbucnit în lacrimi când a citit ce scria acolo (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 22 Dec 2020, 11:39
Mecanicul a observat un bilețel în mașina clientului și s-a apropiat să vadă despre ce e vorba. A izbucnit în lacrimi când a citit ce scria acolo (FOTO) Foto: Unsplash.com Galerie foto (1) Fapt divers

Mecanicul lucra la mașina unui client, când a văzut un bilețel prins de torpedou. S-a apropiat și l-a citit și a izbucnit în lacrimi.

Pe bilețelul prins, un copil a scris: „Te iubesc, tati!”

A făcut și o fotografie pe care a distribuit-o pe Reddit recunoscând că a fost extrem de emoționat când l-a citit. „Acest bilețel din mașina clientului meu mi-a amintit astăzi un alt motiv pentru care am ales acest job. Orice facem are impact asupra întregii familii și stă în mâinile noastre să îi ținem în siguranță. Oricât de frustrantă poate fi o mașină, asta îmi amintește de cât de important este să ne facem treaba bine”, a scris omul alături de poză.

Mulți oameni au fost impresionați de postare: „Este cea mai frumoasă postare pe care am citit-o după multă vreme”. „Din păcate, sunt cazuri rare. Vă mulțumesc pentru că aveți grijă de familia mea”.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Mesaj impresionant