Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Mesaje Sfânta Maria. Ce urări le poți face celor dragi

Mesaje Sfânta Maria. Ce urări le poți face celor dragi

Un articol de: Roxana Mirea - 15 Aug 2020, 09:25
Mesaje Sfânta Maria. Ce urări le poți face celor dragi Fapt divers

Sfânta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului) este prăznuită în fiecare an la 15 august, creştinii ortodocşi comemorând moartea şi învierea Fecioarei Maria. Mulți români, care își sărbătoresc ziua de nume de Sfânta Maria, nu știu dacă să o facă pe 15 august sau pe 8 septembrie, când se sărbătorește Nașterea Maicii Domnului. Cei mai mulţi teologi recomandă însă ca cei care poartă numele Sfintei Maria să fie felicitați de câte ori se sărbătoreşte praznicul sfântului al cărui nume îl poartă.

Mai jos sunt o serie de mesaje pe care le-ați putea transmite apropiaților care își sărbătoresc ziua numelui de Sfânta Maria.

 

Mesaje frumoasa de Sfanta Maria

 

- Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

- Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea! Pentru că eşti o persoană atat de bună, de drăguţă şi de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă.

- E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani! În această zi specială, îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţaă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

- Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porti mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viata mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simti o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porti!

 UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

Mesaje haioae de Sf Maria

 

- Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

- Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

- Acest mesaj nu conține grăsimi, colesterol sau aditivi. Este în întregime natural, dar conține mult, mult zahar. Totuși, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citește. Zâmbește și la mulți ani!

- Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

 

Felicitari pentru mama de Sfanta Maria

 

- Că o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţă mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi. Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine!

- Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.

- Fie ca ziua numelui tău să treacă ca într-un basm: să fie multe minuni și oameni buni alături. Să ai parte de tandrețe, bucurie și afecțiune, iar ochii mereu să-ți strălucească.

- Felicitări! Cu un zâmbet amabil, blând, să întâlnești fiecare zi nouă. Lasă îngerul să te ascundă de necazuri cu aripa sa grijulie. Iar Sfânta Fecioară Maria să fie cu tine și în casa ta mereu.

 

SMS-uri scurte de trimis pe 15 august

 

- Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

- Cineva acolo sus te iubeste. Cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

- Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! Felicitări!

- La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață.

- Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

- Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

- Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului La multi ani!

 

Citeşte mai multe despre:   Sfânta Maria