Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Mesaje, urări și SMS-uri de Revelion 2021. Ce să le transmiți prietenilor, familiei și colegilor de lucru

Mesaje, urări și SMS-uri de Revelion 2021. Ce să le transmiți prietenilor, familiei și colegilor de lucru

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Dec 2020, 09:05
Mesaje, urări și SMS-uri de Revelion 2021. Ce să le transmiți prietenilor, familiei și colegilor de lucru FOTO: Pixabay.com Fapt divers

Revelionul 2021 va fi petrecut în condiții speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar și așa, însă, nu uitați de cei dragi, de prieteni și de membrii familiei. Deși poate nu vă sunt apropae la cumpăna dintre ani, încercați să îi surprindeți cu un mesaj frumos, emoționant sau haios.

La trecerea dintre ani este bine să vă amintiți cu drag de toți prietenii și rudele care nu va sunt alături la petrecere. Mai ales, încă din bătrâni se recomandă ca oamenii să nu intre supărați în anul care începe și să alunge cerutirle și resentimentele dobândite în anul care se încheie. Nu uitați nici de tradițiile și superstițiile practicate de români, pentru un 2021 plin de noroc și belșug.

 

Mesaje, urări și SMS-uri de Revelion 2021

 

Urările de Revelion vor aduce un sâmbet pe buzele celor care le primesc și mai ales bucurie în suflet. Iată, potrivit Sfatulparintilor.ro, câteva mesaje pe care le puteți trimite la cumpăna dintre ani, tuturor celor dragi:

 

Pentru prieteni

Sa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

Vine un an plin de posibilități; nu uită că și cele mai nebunești dorințe se pot împlini!

Fie că bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Să prinzi aripi pentru a trece cu ușurință peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzații țări tot anul! La mulți ani 2021!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în ține. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere! O viață împlinită și fericită! La mulți ani!

 

Pentru familie

Noul an sa te surprinda cu clipe frumoase traite alaturi de cei dragi si sa iti aduca linistea sufleteasca de care ai nevoie. La multi ani!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape, asta îți doresc. Un an nou fericit!

La ușa bate Anul Nou, cu promisiunea că va dispărea orice lucru rău și că în viață ta o să fie multe zile senine și bucurie. La mulți ani!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate și noroc! Sărbători fericite și un An Nou de poveste! La mulți ani!

Fie că toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se implinesca și drumul străbătut pentru realizarea lor să va aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani 2021!

 

Pentru colegii de muncă

Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!

În fiecare picătură a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un 2021 minunat!

La Mulți Ani cu sănătate! Un An Nou cum va doriți. Oameni dragi mereu aproape. La mulți ani, toți fericiți!

Liniște interioară, speranța și dragoste, asta îți doresc eu ție în noul an! Sărbători fericite!

Fie că sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inima! Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!

 

Pentru șef

La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!

Fie că bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să va însoțească pe tot parcursul anului ce va urmă! La mulți ani!

Un an nou cu sănătate, Voie bună, trăi ușor, Bucurie și mult spor. La mulți ani!

Pentru tradiție și frumos, pentru tinerețe și prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gândului, speranțelor, așteptărilor, pentru ține un călduros La mulți ani!

Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi! La Mulți Ani!

Pentru persoana iubită

În seară dintre ani te invit sub o crenguța de vâșc să ne punem aceeași dorința și să o facem să se împlinească în anul ce va urmă. Accepți invitația?

În zorii noului an, aștept cu nerăbdare zilele ce vor urmă pentru că știu că le voi petrece pe toate alături de ține! Un An Nou Fericit!

E timpul să începem un alt an și e timpul să îmi pun dorințe pentru ține… că fiecare zi ce urmează să îți rezerve o bucurie specială! La mulți ani, iubire!

A mai trecut un an… Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mândră că ai rămas același suflet cald.

Fără ține, viață mea nu ar fi la fel: ar fi lipsită de culoarea emoțiilor pe care mi le trezești, de strălucirea pasiunii cu care mă privești și de căldură cu care mereu mă răsfeți. La mulți ani!

Citeşte mai multe despre:   mesaje de Revelion