Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns”

Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns”
foto:facebook

Ioana Toader este medic rezident la Spitalul Floreasca din Capitală, iar în urma unei gărzii de 33 de ore a postat o fotografie cu un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

“După 33 ore de purtat mască (fără probleme!) am ajuns înapoi acasă. Mărturisesc. Este prima gardă în care am plâns. Pentru noi toți. 6.681 #jurnaldepandemie”, a scris Ioana pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a ajuns imediatvirală, iar mesajul a avut un mare impact asupra oamenilor care nu au rămas indiferenţi şi au lăsat comentarii la postarea Ioanei:“Mulțumim pentru tot ceea ce faceți! Îmi pare sincer rău pentru inconstienta atâtor oameni, îmi dau seama cât doare și cât de tare va îngreunează munca“, a fost unul dintre comentarii.

„Mărog zilnic pentru voi medici, asistente, Dumnezeu săvădea în continuare putere. Oamenii carenu credîn aceastămuncăa voastră sunt niște lași. Fii binecuvântată Ioana!”

„Mulțumim pentru ceea ce faceți pentru noi.”


După 33 ore de purtat mască (fără probleme!) am ajuns înapoi acasă. Mărturisesc. Este prima gardă în care am plâns. Pentru noi toți. 6.681 #jurnaldepandemie

Publicată de Ioana Toader peMiercuri, 28 octombrie 2020

Urmăriți B1TV.ro și pe