Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns”

Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 29 Oct 2020, 12:26
Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns” foto:facebook Fapt divers

Ioana Toader este medic rezident la Spitalul Floreasca din Capitală, iar în urma unei gărzii de 33 de ore a postat o fotografie cu un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

“După 33 ore de purtat mască (fără probleme!) am ajuns înapoi acasă. Mărturisesc. Este prima gardă în care am plâns. Pentru noi toți. 6.681 #jurnaldepandemie”, a scris Ioana pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a ajuns imediat virală, iar mesajul a avut un mare impact asupra oamenilor care nu au rămas indiferenţi şi au lăsat comentarii la postarea Ioanei: “Mulțumim pentru tot ceea ce faceți! Îmi pare sincer rău pentru inconstienta atâtor oameni, îmi dau seama cât doare și cât de tare va îngreunează munca “, a fost unul dintre comentarii.

"Mă rog zilnic pentru voi medici, asistente, Dumnezeu să vă dea în continuare putere. Oamenii care nu cred în această muncă a voastră sunt niște lași. Fii binecuvântată Ioana!"

"Mulțumim pentru ceea ce faceți pentru noi."


 

După 33 ore de purtat mască (fără probleme!) am ajuns înapoi acasă. Mărturisesc. Este prima gardă în care am plâns. Pentru noi toți. 6.681 #jurnaldepandemie

Publicată de Ioana Toader pe Miercuri, 28 octombrie 2020
Citeşte mai multe despre:   Ioana Toader,   Spitalul Floreasca,   Bucuresti,   coronavirus