Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers O nouă profeție tulburătoare de la copilul special care a prezis pandemia: Va începe chiar din noiembrie...

O nouă profeție tulburătoare de la copilul special care a prezis pandemia: Va începe chiar din noiembrie...

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 07 Sep 2020, 16:00
O nouă profeție tulburătoare de la copilul special care a prezis pandemia: Va începe chiar din noiembrie... Fapt divers

Abhigya Anand, copilul din India în vârstă de 14 ani, care a făcut profeții despre noul coronavirus încă din august 2019, are acum noi previziuni care ne dau fiori.

Băiatul vorbește despre faptul că, în curând, omenirea va fi zdruncinată de o mare nenorocire. Mai mult, Abhigya Anand spune că începând din noiembrie, anul acesta, până în aceeași lună a viitorului an ar putea să fie, de fapt, sfârșitul lumii, scrie portalul mui.today.

Copilul susține că finalul acestei civilizații lumii este mai aproape decât ne-am fi imaginat, iar  anul viitor nu va fi mai bine, ci din ce în ce mai rau!

Tânărul de 14 ani, pasionat de astrologie, susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de adepții săi care cred cu tărie că este un profet.

Asistăm la nașterea lumii post COVID

„Conform astrologilor,  începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani. Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care urcat pe rețelele de socializare.
 

Cine este micul profet Abhigya Anand

Copilul indian, încă de la vârsta de 7 ani a început să studieze limba sanscrită, una dintre cele mai vechi limbi din lume. La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă. Chiar dacă profesorii l-au considerat doar un copil, Anand i-a uimit pe toți prin performanţele sale.

Cunoştinţele sale au stârnit invidia colegilor mai mari. Chiar şi profesorii se simţeau inconfortabil în faţa lui şi i-au cerut să nu mai pună întrebări în timpul orelor.

Nimic nu l-a putut opri însă pe Anand să termine crusurile de Vastu sastra, doctrina hindusă care conexează legile arhitecturii şi ale naturii.

Prima profeție a lui Abhigya Anand a fost în anul 2019 când a spus că relațiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat chiar la începutul anului, când generalul iranian Qasem Soleimani a fost ucis în Iraq în urma unui raid american, potrivit as.com.

 Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeşte mai multe despre:   COVID-19