Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce aduce Noul An în întreaga lume și în România

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce aduce Noul An în întreaga lume și în România

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 31 Dec 2020, 17:28
Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce aduce Noul An în întreaga lume și în România Fapt divers

Celebrul prezicător francez Nostradamus are în catrenele sale o serie de previziuni pentru anul 2021. După ce acestea au fost analizate de experți, veștile nu sunt foarte bune. Anul care vine ar putea aduce o serie de evenimente majore, ciudate și cu un impact asupra vieții oamenilor.

Potrivit Sport.ro, specialiștii care se ocupă cu descifrarea catrenelor scris de filozoful care a decedat în 1566, au descoperit o serie de previziuni pentru 2021. Veștile nu sunt tocmai bune.

 

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021

 

Apocalipsa zombie

Apocalipsa zombie ar urma să fie un eveniment misterios, care va aduce multă durere și suferință în rândul oamenilor.

Furtuna solară

Potrivit sursei citate mai sus, Nostradamus anunță că în 2021 omenirea va vedea cum apa crește iar pământul se va scufunda sub ea.

Un asteroid

Profețiile lui Nostradamus anunță că în 2021, „un foc apărut din cer va fi vizibil de pe Pământ”. Evenimentul ar putea cauza o serie d ecutremure și alte evenimente devastatoare.

Un cutremur puternic

California ar urma să fie lovită de unul dintre cele mai puternice seismuri din ultimul timp. Profețiile lui Nostradamus anunță că un seism de mari proporții va lovi „Lumea Noua”, statul fiind amplasat în zona aproximativă indicată de profeția filozofului francez.

Foametea

Filozoful francez a prezis că sfârșitul lumii va începe prin foamete, boli și cutremure. Se consideră că foametea ar putea fi o realitatea extrem de posibilă, având în vederea criza economică generală la nivel mondial de pandemia de COVID-19.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Nostradamus,   profetii nostradamus 2021