Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers S-a dus la bucătărie să bea apă în creierii nopții, când i s-a părut că zărește ceva ciudat în patul pisicii. A aprins lumina și a încremenit. Se afla chiar în fața ei: „Doamne ferește!” (FOTO)

S-a dus la bucătărie să bea apă în creierii nopții, când i s-a părut că zărește ceva ciudat în patul pisicii. A aprins lumina și a încremenit. Se afla chiar în fața ei: „Doamne ferește!” (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 28 Noi 2020, 10:57
S-a dus la bucătărie să bea apă în creierii nopții, când i s-a părut că zărește ceva ciudat în patul pisicii. A aprins lumina și a încremenit. Se afla chiar în fața ei: „Doamne ferește!” (FOTO) Foto: Bored Panda Fapt divers

S-a trezit și s-a dus în bucătărie să bea apă în creierii nopții. La un moment dat i s-a părut că vede ceva ciudat în patul pisicii și a aprins lumina. A încremenit. Se afla chiar acolo în fața ei! 

Meloney din Londra, Anglia a crezut că nu vede bine. În locul felinei se afla o vulpe. 

„Când am coborât și am trecut din bucătărie către baie, am văzut în geamul de la bucătărie o pereche de urechi uriașe. M-am gândit: astea nu sunt urechi de pisică. Am aprins lumina să văd ce e acolo și era o pisică. Era blândă, nu voia să plece”, a povestit femeia potrivit Bored Panda.

Cum vulpea nu voia deloc să părăsească casa, femeia a fost nevoită să o ridice cu tot cu pat.

Citeşte mai multe despre:   intamplare bizara