Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers S-a născut cu o inimă pe frunte. La vârsta de 4 ani, i-a șocat pe toți! E incredibil ce s-a întâmplat copilului

S-a născut cu o inimă pe frunte. La vârsta de 4 ani, i-a șocat pe toți! E incredibil ce s-a întâmplat copilului

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Noi 2020, 16:35
S-a născut cu o inimă pe frunte. La vârsta de 4 ani, i-a șocat pe toți! E incredibil ce s-a întâmplat copilului foto: realitatea.net Fapt divers

Un bebeluș i-a șocat pe medici. La naștere, un bebeluș din Turcia s-a născut cu un semn care i-a uimit pe toți. Pe frunte avea o inimă roșie, cu un contur perfect.

După ce copilul a împlit 4 ani, mama lui a decis să vorbească deschis despre o minune, conform realitatea.net.

Cinar Engin, un băiețel de toată frumusețea, s-a născut cu un semn ciudat pe frunte: o inimă perfect conturată. Când l-au văzut, asistentele care au ajutat-o pe mamă să-l aducă pe lume i-au și găsit o poreclă: bebelușul-iubirii. Micuțul a venit pe lume în 2015, la un spital din Ankara.

Când au început să-l scoată în cărucior și să-l plimbe, spun părinții, Murat și Ceyda, oamenii se înghesuiau să-i facă poze. Era adorabil. În plus, mai toți îl considerau a fi special.

"Este un dar de la Dumnezeu. Când îl scoatem afară, toți spun că este minunat. Lumea îi zâmbește și îl primește cu căldură", spun părinții.
Și, chiar dacă medicii se așteptau ca, odată cu creșterea copilului, semnul să i se modifice, inima se încăpățânează să rămână la fel perfectă!  
 

Citeşte mai multe despre:   Turcia