Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Se plimba într-o seară prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. A grăbit pasul. Când a ajuns acasă, a căutat repede pe internet și a aflat ce i s-a întâmplat. „Nu voi mai călca acolo!”

Se plimba într-o seară prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. A grăbit pasul. Când a ajuns acasă, a căutat repede pe internet și a aflat ce i s-a întâmplat. „Nu voi mai călca acolo!”

Un articol de: Laura Vasile - 13 Aug 2020, 15:22
Se plimba într-o seară prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. A grăbit pasul. Când a ajuns acasă, a căutat repede pe internet și a aflat ce i s-a întâmplat. „Nu voi mai călca acolo!” Foto: Google Map Fapt divers

Se plimba într-o seară prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. S-a speriat și cum era singur pe stradă, a grăbit pasul. Când a ajuns acasă, a căutat pe internet să vadă ce putea fi. Nu se aștepta nicio clipă însă la ce avea să descopere și s-a jurat că nu va mai călca pe acolo.

Tânărul se aflase chiar pe Strada Franceză la nr.13, iar legenda urbană spune că acea zonă este un loc blestemat. Informațiile arată că acolo s-ar fi aflat un orfelinat, unde locuiau 203 copii, care erau ținuți flămânzi și însetați de către administratorul Stavrache Hagi-Orman. Bărbatul avea o plăcere sadică să îi audă pe micuți țipând. 

Din când în când, cei care se plimbă sau locuiesc în zonă spun că mai aud țipete ciudate care se aud de nicăieri, alții mai sceptici spun că este doar o legendă urbană și chiar neagă existența orfelinatului. 

Citeşte mai multe despre:   strada franceza,   centrul vechi,   orfelinatul bantuit