Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Se uita pe Google Earth când a făcut o descoperire bizară. A fost acolo sub ochii noștri tot timpul. „Mă scoate din sărite faptul că ni se ascund atât de multe!” (FOTO)

Se uita pe Google Earth când a făcut o descoperire bizară. A fost acolo sub ochii noștri tot timpul. „Mă scoate din sărite faptul că ni se ascund atât de multe!” (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 11 Aug 2020, 11:12
Se uita pe Google Earth când a făcut o descoperire bizară. A fost acolo sub ochii noștri tot timpul. „Mă scoate din sărite faptul că ni se ascund atât de multe!” (FOTO) Galerie foto (1) Fapt divers

Descoperire bizară făcută de un internaut în timp ce se uita pe Google Earth. Bărbatul a zărit un obiect suspect care a dat naștere la multe teorii ale conspirației. 

Este vorba de o navă de gheață de peste 122 metri, zărită printre aisberguri între Noua Zeelandă și Antarctica. Imaginea a fost postată pe Youtube, iar utilizatorii au început să facă presupuneri care mai de care mai complotiste.

„Pare a fi conturul unei nave și asta de aici măsoară peste 122 metri. Orice ar fi, arată ca o navă, una de gheață sau cum vreți să-i spuneți. Așa pare. Un iaht care stă acolo pe coasta Antarcticii, mai jos de Noua Zeelandă”, spune utilizatorul.

Unii dintre internauți susțin că sunt multe secrete pe acest continent care sunt ascunse publicului. „Aș vrea să știu de ce politicienii, astronauții vechi și lideri religioși au fost invitați în Antarctica și lumea întreagă nu știe. Asta mă scoate din minți!”, a scris unul dintre ei.

Un altul acuză agențiile guvernamentale că ascund informații despre viața extraterestră. „Aroganța lor va duce în cele din urmă la căderea lor când însuși extratereștrii vor decide să se arată fără niciun acord al guvernelor mondiale”.

Alți utilizatori cred că descoperirea este în strânsă legătură cu teoria că sunt construite vase drept adăpost pentru elita mondială în cazul unui dezastru global. 

Citeşte mai multe despre:   obiect misterios,   Google Earth,   descoperire bizara,   nava de gheață