Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Se uita pe monitor să vadă ce se întâmplă în camera copilului când a încremenit. A fugit imediat să își ia fetița de acolo: „Pur și simplu nu dispărea!” (VIDEO)

Se uita pe monitor să vadă ce se întâmplă în camera copilului când a încremenit. A fugit imediat să își ia fetița de acolo: „Pur și simplu nu dispărea!” (VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 24 Noi 2020, 11:16
Se uita pe monitor să vadă ce se întâmplă în camera copilului când a încremenit. A fugit imediat să își ia fetița de acolo: „Pur și simplu nu dispărea!” (VIDEO) Foto: Reddit Fapt divers

Se decisese să mai arunce o privire pe monitor pentru a vedea ce se întâmplă în camera copilului când tatăl a încremenit. Când și-a dat seama că asistă la ceva de-a dreptul ciudat, nu a stat pe gânduri și s-a dus imediat să își ia copilul de acolo.

Bărbatul a observat o sferă luminoasă care se învârtea în jurul fetiței lor în creierii nopții. Obiectul se mișca circular. „Amândoi am devenit paranoici și am sfârșit prin a lua copilul de acolo. Sfera a rămas acolo pentru încă cinci minute și a dispărut apoi tot restul nopții”, a scris tatăl pe Reddit.

Ceea ce este și mai ciudat este că bărbatul a încercat să înregistreze sfera luminoasă cu telefonul său, dar nu a apărut pe cameră. „Monitorul bebelușului a captat sfera pe modul de noapte. Am încercat și eu cu iPhoneul meu, dar nu am reușit”, a mai povestit speriat tatăl.

Acesta a mai susținut că a încercat să îndepărteze sfera, dar a rămas acolo. „Oricâte mișcări aș fi făcut în aer, nu ar fi putut rămâne în același loc”.

Unii din utilizatori spun că ar fi putut fi un gândac sau doar praf.

Video aici.

Citeşte mai multe despre:   Fantoma,   aparitie bizara