Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Și-a anulat nunta, după ce a aflat un lucru teribil despre partenerul său. În toți cei șapte ani de relație i-a ascuns asta

Și-a anulat nunta, după ce a aflat un lucru teribil despre partenerul său. În toți cei șapte ani de relație i-a ascuns asta

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 25 Sep 2020, 14:55
Și-a anulat nunta, după ce a aflat un lucru teribil despre partenerul său. În toți cei șapte ani de relație i-a ascuns asta foto:pixabay Fapt divers

O femeie şi-a anulat nunta după şapte ani de relaţie, după ce a aflat un secret teribil despre partenerul său. Tatăl fetei i-a dezvăluit că logodnicul şi părinţii lui au organizat o întâlnire pe la spatele ei, la care el a participat şi a rămas uimit de ce a aflat. 

Tatăl femeii spune că fiica sa se logodise recent şi că a fost întotdeauna mândru de logodnicul acesteia pe care îl considera “bun, umil şi întotdeauna respectuos faţă de familia noastră”. Însă, nu bănuia că părerea avea să i se schimbe destul de repede, potrivit mirror.ro.

Bărbatul povesteşte că a participat la mai multe cine cu familia logodnicului fiicei sale, unde s-a discutat despre aranjarea unei zestre pentru a putea ca femeia să lucreze de acasă. Ginerele i-a cerut să nu spună nimic despre cele discutate.

"Nu știu de ce lucrează, nu este treaba soțului?  Angajamentul mamei este să aibă grijă de copil”, a spus mama logodnicului.

Fiica bărbatului a avut parte de un şoc atunci când tatăl i-a povestit toate cele întâmplate.

“A început să plângă spunând că nu se aştepta că logodnicul ei să fie atât de misogin. M-a întrebat ce mai poate face acum şi i-am spus că nu e forţată să continue şi că poate să anuleze nunta oricând”, a povestit tatăl femeii.

“Ei bine, aşa a şi făcut, iar acum fostul logodnic şi părinţii săi mă acuză că l-am îndepărtat de dragostea vieţii lui”, a mai povestit tatăl tinerei.

Citeşte mai multe despre:   nunta anulata,   mire misogin