Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Și-a rugat soțul să aibă grijă de copilul lor, dar nicio clipă acesta nu a bănuit ce ține de fapt în brațe. Momentul a devenit viral (VIDEO)

Și-a rugat soțul să aibă grijă de copilul lor, dar nicio clipă acesta nu a bănuit ce ține de fapt în brațe. Momentul a devenit viral (VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 08 Noi 2020, 15:12
Și-a rugat soțul să aibă grijă de copilul lor, dar nicio clipă acesta nu a bănuit ce ține de fapt în brațe. Momentul a devenit viral (VIDEO) Foto: Captura video Fapt divers

Cât de atenți sunt soții la copii a vrut să verifice și o femeie pe propria piele. Nu se aștepta însă nicio clipă ca partenerul său de viață, care se juca, să nu își dea seama că de fapt nu ține un bebeluș în brațe. Farsa a devenit virală și în scurt timp toată lumea a râs de reacția incredibilă a soțului când a realizat adevărul.

Kristy Scott a apelat la o păpușă și i-a dat-o soțului rugându-l să aibă grijă de fiul lor. Deși trecuseră 20 de minute, partenerul nu a observat deloc faptul că „micuțul” nu se mișca deloc. Vâzând că nu are nicio reacție, femeia i-a spus să se uite la fiul lor. Inițial surprins, Desmond a izbucnit în râs. „Pe bune? Ce copil e ăsta?”.

Femeia s-a plâns că partenerul său este atât de prins de jocurile video încât „nu-și dă seama ce se întâmplă în jurul lui”. Iar farsa i-a demonstrat că a avut dreptate.