Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Și-a spălat adidașii cu detergent și i-a pus la uscat. La scurt timp i-a încălțat și a ieșit afară, dar surpriză! „Ăsta e cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut anul acesta” (FOTO)

Și-a spălat adidașii cu detergent și i-a pus la uscat. La scurt timp i-a încălțat și a ieșit afară, dar surpriză! „Ăsta e cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut anul acesta” (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 18 Noi 2020, 12:30
Și-a spălat adidașii cu detergent și i-a pus la uscat. La scurt timp i-a încălțat și a ieșit afară, dar surpriză! „Ăsta e cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut anul acesta” (FOTO) Foto: Pixabay.com Fapt divers

A decis să își curețe adidașii și i-a spălat cu detergent. I-a pus la uscat, iar la scurt timp a ieșit cu ei afară. Doar că surpriză. Cum afară ploua, bărbatul s-a trezit din senin că din pantofii săi sport ies clăbuci. 

Ce se întâmplase? Cel mai probabil omul a uitat să-și clătească bine încălțările de detergent. Chiar și așa s-a amuzat teribil și a făcut o fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socializare. 

„Zilele trecute mi-am spălat adidașii cu Vanish și i-am lăsat la uscat. Acum la fiecare pas pe care îl fac, în ploaie, picioarele mele sunt pline de spumă”, a scris tânărul pe pagina sa de Facebook.

Iar internauții au reacționat imediat. „Auu, ăsta e cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut anul acesta”, a comentat unul dintre ei. „Măcar o să-ți miroasă picioarele frumos”, a spus altul.