Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 09 Ian 2021, 18:28
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt... Fapt divers

Barbora Skrlova este un nume care stârneşte teamă şi acum în Cehia, la 13 ani după ce faptele ei au îngrozit o lume întreagă. Dacă acest caz vi se pare un scenariu de film, ei bine, povestea este adevărată, dar a inspirat, într-adevăr, realizarea peliculei "Orfana". 

Barbora Skrlova este o femeie care, în zilele noastre, are 48 de ani. Infracţiunile care au transformat-o într-un monstru, de-a binelea, le-a comis când avea 35 de ani, adică în 2007. Ea suferă de hipopituitarism, ceea ce înseamnă că este mică de înălţime şi autistă. Această înfăţşare a ajutat-o să înşele mulţi oameni. Inclusiv autorităţile. Practic, în 2007, arăta ca o fetiţă de 13 ani. Încă de mică, a fost închisă într-un centru psihiatric. 

 

A intrat într-o sectă

 

S-a folosit de boala pe care o avea pentru a poza într-o fetiţă nevinovată. Reuşea să-i manipuleze pe cei din jur pentru a obţine ce-şi doreşte. La un moment dat, a intrat şi într-o sectă pe nume "Mişcarea Graal", unde a cunoscut-o pe Klara Mauerova, care avea doi băieţi de 8, respectiv 10 ani. Nu se ştie cum, dar Barbora ar fi reuşit s-o spele pe creier pe această femeie, iar cele două i-au maltratat şi chinuit pe copii, pe care i-ar fi închis într-o cuşcă, pentru amuzamentul lor. 

Autorităţile au aflat, de la vecini, de torturile la care cele două femei îi supun pe băieţi şi au intervenit. Mama copiilor a fost arestată, dar Barbora Skrlova a reuşit să fugă în Norvegia. Aici, deşi anatomic este fată, a reuşit să "pozeze" într-un băiat de 14 ani. A înşelat vigilenţa tuturor atât de bine, încât a şi fost adoptată de o familie. Totuşi, comportamentul ei ciudat de la şcoală şi din societate, în general, a dat-o de gol, până când familia la care stătea, după mai multe investigaţii pe Internet, a aflat cine era, de fapt. Oamenii au chemat poliţia, iar Barbora a fost arestată. 

 

A stat în închisoare numai 3 ani

 

Extrădată în Cehia, femeia care se dădea drept un adolescent a fost judecată pentru faptele ei de tortură asupra celor doi băieţi, pentru escrocherie, pentru înşelăciune şi pentru fuga de autorităţi. A fost condamnată la 5 ani de închisoare, în 2008, dar, în 2011, a reuşit să iasă, după mai multe contestaţii pe care le-a formulat. De atunci nu se mai ştie nimic despre ea. 
 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Cehia,   Norvegia