Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Socrii au mers într-o vizită fulger la noră. S-au uitat sub pat și au simţit cum li se face rău!

Socrii au mers într-o vizită fulger la noră. S-au uitat sub pat și au simţit cum li se face rău!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 17 Noi 2020, 13:48
Socrii au mers într-o vizită fulger la noră. S-au uitat sub pat și au simţit cum li se face rău! Fapt divers

Mayra, soția unui om de afaceri, a făcut un gest care a costat-o căsnicia sa.

După ce soțul a plecat de acasă, Mayra și-a chemat amantul acasă.

La scurt timp după ce l-a sunat pe bărbat, s-a auzit soneria. Surprinsă total că nu avea cine să o viziteze, merge să deschidă ușa. Surpriză, la ușă se aflau chiar socrii ei. 

"De ce nu aţi sunat înainte?", i-a întrebat Mayra, furioasă şi vizibil încurcată. "Şi de ce aţi venit tocmai acum în vizită, când Bryan nu este acasă?", a întrebat surprinsă femeia.

 

Ce au descoperit socrii sub pat

 

În acel moment, socrii şi-au dat seama că femeia ascundea ceva, mai ales pentru că și fiul lor le-a povestit că are unele îndoieli în ceea ce o privește pe soția lui. S-au uitat unul la altul, apoi au intrat peste ea în casă. Imediat au început să scotocească în stânga şi în dreapta, bănuind că ceva e în neregulă.

În realitate, cei doi ştiau că nora lor este infidelă... După câteva minute bune de căutări, a venit şi întrebarea: "Unde l-ai ascuns?"

Cum n-au primit niciun răspuns, au intrat în dormitor. Vigilentă din fire, soacra şi-a dat seama că cel pe care-l căutau se ascundea sub pat. Aşa că a pus mâna pe cadru şi, cu o putere ieşită din comun, a tras patul.

Nu mică le-a fost mirarea să descopere sub saltea un bărbat aproape dezbrăcat. "Ieşi de acolo!", i-a strigat femeia, furioasă. Amantul, speriat, a reuşit să se elibereze şi s-a îndreptat spre uşă. În acel moment, soacra a început să arunce în el cu tot ce avea la îndemână.După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

 

Ce pedeapsă a primit nora

 

După ce a terminat cu acesta, furia soacrei s-a abătut asupra soţiei infidele. A scos-o din casă şi a pus-o la pământ, în stradă, unde a început să-i aplice o "corecţie fizică".

"Nu-l meriţi pe fiul meu! Eşti o neisprăvită!", i-a strigat aceasta, apoi a dat-o afară din casă. Totul, sub privirile vecinilor, care urmăreau "spectacolul" cu sufletul la gură.
Tot momentul a fost filmat de socrul Mayrei. Ulterior, imaginile au fost publicate pe internet, spre ruşinea femeii.
 

Citeşte mai multe despre:   amant