Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 05 Dec 2020, 10:57
Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO) Foto: Pixabay.com Fapt divers

Sora ei tocmai își cumpărase o casă și se mutase în ea, când a făcut o descoperire de-a dreptul înfiorătoare în pivnița locuinței. Deși vizitase casa de nenumărate ori înainte de a o cumpără, nu văzuse „problema”.

În perete, fusese cimentat capul unei păpuși. Sora femeii a făcut o fotografie și a postat-o pe Twitter, iar internauții au sfătuit-o ca aceasta trebuie să se mute imediat de acolo.

„Sora mea tocmai s-a mutat într-o casă nouă și a găsit asta în peretele pivniței”, a scris femeia. Postarea a fost apreciată de 300.000 de ori de atunci.

Cineva a scris: „Acestea sunt păpuși de pivniță. La sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70 exista un obicei atât în New York, cât și în California să pui părți dintr-o păpușă în peretele casei, mai ales în pivniță. Uneori erau ascunse în acești pereți și bucăți de ziare și rar bani”.

Alții însă s-au îngrozit. „Ar trebui să se mute imediat”, „Nu. Nu mai e casa ei. Să se mute. De ce nu a verificat pivnița înainte?”. Alții au sugerat să fie chemat un preot pentru că e posibil să fie un blestem. „Fugiți dacă începe să iasă sânge din robinți. Atunci veți ști sigur că e timpul să plece de acolo”.

Citeşte mai multe despre:   descoperire bizara