Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Soțul i-a murit la scurt timp după nuntă. Când s-a uitat la poze, văduva a descoperit un detaliu tulburător. A fost prea târziu

Soțul i-a murit la scurt timp după nuntă. Când s-a uitat la poze, văduva a descoperit un detaliu tulburător. A fost prea târziu

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Noi 2020, 12:58
Soțul i-a murit la scurt timp după nuntă. Când s-a uitat la poze, văduva a descoperit un detaliu tulburător. A fost prea târziu foto: wowbiz.ro Fapt divers

Emma Cotillard a rămas văduvă mult prea devreme. 

Emma, o femeie în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu dragostea vieţii sale, Justin. Cei doi au mers în luna de miere, dar nu se așteptau o clipă la ce avea să-i aștepte acolo...un coșmar!

Totul s-a declanşat când Justin a început să urle din senin... i-a strigat soției sale să iasă din cameră. Aceasta, însărcinată în 7 luni deja a început să plângă şi să tremure, conform realitatea.net.

"Nu-şi aminea că eram însărcinată în 7 luni... Nici măcar nu mai ştia cine sunt! Credea că sunt o străină!", a povestit Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, lucrurile erau şi mai grave! După ce a sunat un doctor, Emma a decis să lase totul și să se întoarcă acasă, în Anglia.

Rezultatul analizelor a picat ca un trăsnet peste cei doi: Justin avea o tumoare agresivă. Cancerul cerebral îi scurta viaţa într-un ritm alarmant. Medicii i-au mai dat de trăit cel mult doi ani... 

În aceeaşi zi în care a primit diagnosticul înfiorător, Emma a născut o fetiţă. I-au spus Mia. În ciuda tratamentului, starea de sănătate a lui Justin se degrada de la o zi la alta.

"Într-o zi, medicii mi-au spus că mai avem la dispoziţie două săptămâni pentru a ne lua rămas bun... Cuvintele lor mi-au pătruns în suflet ca un pumnal", îşi aduce aminte Emma.

În mai 2016, Justin a murit. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nimeni nu a avut timp să se gândească la cauzele bolii... Apoi, uitându-se la fotografiile de la nuntă, Emma a înţeles totul! Era evident!După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

"În toate fotografiile, Justin avea partea dreaptă a feţei un pic căzută. Era un prim semn al bolii, dar nu am ştiut să-l citim", povesteşte Emma.
În prezent, aceasta este extrem de activă pe reţelele de socializare, unde duce o campanie pentru conştientizarea şi prevenirea unei astfel de boli. Ea se bucură de sprijinul mai multor medici din Anglia care i-au fost alături pe durata suferinţei. 
 

Citeşte mai multe despre:   mireasa