Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Ţara în care nu a mai nins de cinci decenii: Locuitorii au stat treji toată noaptea pentru a savura minunea! (FOTO)

Ţara în care nu a mai nins de cinci decenii: Locuitorii au stat treji toată noaptea pentru a savura minunea! (FOTO)

Un articol de: George Lupu - 06 Aug 2020, 12:05
Ţara în care nu a mai nins de cinci decenii: Locuitorii au stat treji toată noaptea pentru a savura minunea! (FOTO) Galerie foto (1) Fapt divers

Pentru prima dată în aproape 50 de ani, a nins în Tasmania, cel mai mic stat australian! Pentru unii dintre localnicii din nordul ţării a fost prima dată în viață când au văzut zăpadă, scrie CNN.

Oraşul Launceston a înregistrat în această săptămână cea mai importantă ninsoare de la începutul anilor '70, potrivit Australian Broadcasting Corporation.

Oamenii, indiferent de vârstă, au fost extrem de încântați la vederea neobişnuitului fenomen. 

Kiani Chippendale, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru CNN că nu a văzut niciodată zăpadă în oraşul Launceston.

"Am stat treji toată noaptea, prea încântaţi să dormim. Niciodată nu a nins aici în oraşul acesta... cel puţin nu de când sunt eu născută".

"Am fost cu toţii şocaţi şi încântaţi să vedem zăpada. Copiii abia aşteptau să iasă şi să se joace", povestește Stacey Baker. „O surpriză atât de frumoasă pentru un an atât de dificil pentru mulţi”.

Emisfera Sudică îşi derulează ultimele zile de iarnă, de la 1 septembrie începând primăvara.  

Precipitaţiile au fost binevenite, după ce Tasmania a înregistrat a doua cea mai secetoasă lună iulie din 1957 încoace, a anunţat Biroul Naţional de Meteorologie. Dana Budeanu A IZBUCNIT ÎN LACRIMI în direct la TV. ULUITOR, ce s-a întâmplat

Citeşte mai multe despre:   Australia