Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Toată lumea dormea în casă, când mama s-a trezit brusc și a vrut să verifice monitorul copilului. „Ceva îmi spunea să o fac, apoi am aflat de ce!” (VIDEO)

Toată lumea dormea în casă, când mama s-a trezit brusc și a vrut să verifice monitorul copilului. „Ceva îmi spunea să o fac, apoi am aflat de ce!” (VIDEO)

Un articol de: Laura Vasile - 14 Aug 2020, 11:58
Toată lumea dormea în casă, când mama s-a trezit brusc și a vrut să verifice monitorul copilului. „Ceva îmi spunea să o fac, apoi am aflat de ce!” (VIDEO)  Foto: Reddit Fapt divers

Era trecut de miezul nopții și toți în casă dormeau, când mama s-a trezit brusc și a simțit nevoia să se uite pe monitorul copilului. A încremenit când i s-a părut că aude o voce, în timp ce copilul stătea în fund și se uita insistent spre ușă.

Femeia a postat video pe Reddit și a cerut părerea utilizatorilor pentru a înțelege ce s-a întâmplat. „Toți dormeau în casă, dar ceva mi-a spus să verific monitorul copilului. Ea dormea, apoi s-a ridicat în fund și se uita fix la ușă. Timp de 10 secunde se aude un zgomot ciudat”, a scris femeia. 

Internauții au început să-și dea cu părerea, unii dintre ei spunând că au auzit și un ciocănit în ușă. Cei mai mulți însă spun că au auzit cuvântul „ascultă” în cele zece secunde.

„Sună ca „ascultă” cu o voce de bărbat, urmată de o altă voce, poate de femeie, dar nu este clar”, a spus un utilizator. 

Un altul susține că se aude „ascultă” de două ori. „Înainte de cele zece secunde, aud și un ciocănit”, spune un alt internaut. 

Video pe Daily Star

Citeşte mai multe despre:   intamplare bizara,   voci ciudate,   paranormal