Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Tocmai spusese „Da” și era extrem de fericit, când a aflat o veste cumplită despre cea care i-a devenit soție. Pentru bărbatul din Iași nimic nu va mai fi la fel după șocul trăit în ziua nunții

Tocmai spusese „Da” și era extrem de fericit, când a aflat o veste cumplită despre cea care i-a devenit soție. Pentru bărbatul din Iași nimic nu va mai fi la fel după șocul trăit în ziua nunții

Un articol de: Laura Vasile - 16 Oct 2020, 11:12
Tocmai spusese „Da” și era extrem de fericit, când a aflat o veste cumplită despre cea care i-a devenit soție. Pentru bărbatul din Iași nimic nu va mai fi la fel după șocul trăit în ziua nunții Foto: Pixabay.com Fapt divers

Se pregătea de cel mai important moment din viața sa, alături de femeia iubită, când bărbatul din Iași a aflat o veste înfiorătoare despre cea care avea să-i fie soție. Și totul a pornit dintr-o eroare a unui funcționar.

Mai precis, tânăra figura ca și când ar fi moartă chiar înainte de naștere, iar acest lucru l-a aflat după ce fuseseră căsătoriți. Totul din cauza unui funcționar public. Potrivit BZI, reprezentanții Direcției Locale de Evidență a Persoanelor au fost nevoiți să apeleze la judecători, pentru a corecta greșeala.

„Dintr-o eroare, pe marginea actului de naștere din 20 iunie 1988, privind-o pe numita A.C., născută în municipiul Iași, a fost înscrisă greșit mențiunea de deces ce se referă la actul de deces din 13 mai 1988. Eroarea a fost descoperită cu prilejul înscrierii pe marginea actului de naștere al numitei A.C. a mențiunii de căsătorie a acesteia”, au menționat cei de la DLEP Iași.

Cei de la DLEP Iași au mai menționat că femeia s-a născut pe 12 iunie 1988. Nașterea acesteia a fost trecută în registrul Stării Civile din 20 iunie 1988. Pe 13 iunie 2019, femeii i-a fost eliberată cartea de identitate. Pe 28 septembrie 2019, A.C. s-a căsătorit cu F.C.T. în municipiul Iași, ambii purtând după căsătorie numele soțului.

De fapt, mai fusese o persoană care s-a născut pe 16 aprilie 1988 și a murit pe 13 mai 1988 de congestie pulmonară. Actul a fost, însă, înregistrat pe 15 mai 1988 la Primăria comunei Bârnova. C.A. s-a născut în iunie 1988, însă funcționarii de la vremea respectivă au trecut decesul primei fete în dreptul celei de-a doua, la mijloc fiind și o coincidență bizară de nume.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Iasi,   casatorie