Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Tu ce vezi prima dată în poză? Răspunsul îți dezvăluie un lucru neștiut până acum despre tine (FOTO)

Tu ce vezi prima dată în poză? Răspunsul îți dezvăluie un lucru neștiut până acum despre tine (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 10 Noi 2020, 10:52
Tu ce vezi prima dată în poză? Răspunsul îți dezvăluie un lucru neștiut până acum despre tine (FOTO) foto: libertateapentrufemei.ro Fapt divers

Când ai văzut pentru prima dată poza, ce ai observat mai întâi, buzele, copacii sau rădăcinile?

În funcție de răspunsul pe care îl vei da, vei afla ceva inedit despre personalitatea ta.

Hermann Rorschach, celebrul psihanalist suedez care a inventat testele de personalitate cu planșe realizate din pete de cerneală, considera că ceea ce vedem în aceste imagini abstracte este determinat de personalitatea și de caracterul nostru. Inconștient, creierul nostru face asocieri cu simbolurile din imagini, conform coordonatelor care ne definesc personalitatea, informează libertateapentrufemei.ro.

foto: libertateapentrufemei.ro

Mai jos vei regăsi explicația pentru fiecare în parte.

Buzele: ești o persoană corectă, care ia lucrurile ca atare, nu le înfrumusețează și nici nu exagerează. Tu ai capacitatea de a vedea adevărata valoare a lucrurilor sau a unei situații, fără să te lași influențată. De cele mai multe ori, preferi realitatea nealterată, așa cum este ea, fără să cauți semnificații ascunse și fără să încerci să îi schimbi pe oamenii din jurul tău.

Copacii: dacă primele lucruri pe care l-ai observat în imagine au fost coroanele copacilor, în partea de sus a imaginii, se pare că ești o persoană destul de ambițioasă, care încearcă să obțină mai mult și vede mai departe decât alții. Pe de altă parte, ești o perfecționistă și vrei ca totul în jurul tău să fie perfect, bine organizat și planificat, ceea ce devine obositor la un moment dat.

Rădăcinile: dacă ți-au atras atenția rădăcinile copacilor din partea de jos a imaginii, atunci înseamnă că ești o persoană progresistă, ești o persoană dinamică și muncitoare. Tu vrei să găsești mereu cele mai bune soluții, tu muncești mult să ajungi la ceea ce dorești și nu lași nimic la voia întâmplării. Întotdeauna vei încerca să îmbunătățești ceea ce ai și ceea ce vezi.După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment